Site Feedback

Me presenteren

Hallo!
Ik ben pas eenige dagen op italki en will me graag presenteren.
Ik ben Duitse. Ik woon in en kleen dorpje vlak bij aken. De landschap is heel moi hier, maar met de auto is het slechts en half uur rijstijd naar de stad. Hast elke dag maak ik een wandeling door het open veld, meestal met een friendin. Ik ben vertaler en werk thuis. Ik vertaal booken van het Engels in het Duits.
Ik heb Nederlands tot nu geleert door naar luisterboeken luisteren een door booken lezen. Omdat begrijp ik het Nederlands goed, maar ik heb nog moite met het schrijven en het praten. I was blij, van italki te weten te kommen en een goed mogelijkheid te ontdekken, mijn Nederlands te oefenen.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Me presenteren Mezelf voorstellen

  Hallo!
  Ik ben pas enige dagen op italki en wil me graag presenteren voorstellen.
  Ik ben Duitse. Ik woon in en klein dorpje vlakbij Aken. De Het landschap is heel mooi hier, maar en met de auto is het slechts en half uur rijstijd rijden naar de stad. Hast Bijna elke dag maak ik een wandeling door het open veld, meestal met een vriendin. Ik ben vertaler en werk thuis. Ik vertaal boeken van het Engels in het Duits.
  Ik heb Nederlands tot nog toe geleerd door naar luisterboeken te luisteren een door boeken te lezen. Omdat begrijp ik het  ik Nederlands goed begrijp, maar ik heb nog moeite heb met het schrijven en het praten, I was blij, ben ik blij italki te weten te kommen gevonden te hebben en hier een goede mogelijkheid te ontdekken te hebben om mijn Nederlands te oefenen.

   

  Welkom!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More