Site Feedback

Een kleine tekst over nederlandse films (met audio)

Hoi,
In het afgelopen jaar heb ik bijna 100 (honderd) nederlandse films gezien. Sommige waren mooi, sommige veel saai. Eerlijk gezegd, volgens mij er zijn veel te veel filmpjes over de tweede wereldoorlog en duitsers. Inderdaad sommige zijn echt goed zoals, Zwartboek (een beetje overschat maar ja ...), maar de meesten zijn saai en hebben dezelfde idee, patroon enz.
Maar de filmpjes dat ik echt leuk vind, zijn de komedies. Flodder bijvoorbeeld - een film over een arme familie die de kans krijgt om in het beste nederlandse wijk te wonen. Minoes, waarin de beroemde Carice van Houten speelt is nog een goeie film. Ook vond ik New Kids een leuk programma, misschien een beetje grof, maar toch erg leuk.
En laten we niet vergeten Alfred Kwak, een prachtig verhaal over een eendje dat bij een mol wordt opgeleid.
Dank je wel voor het luisteren en tot ziens. (en lezen tuurlijk)

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Een kleine tekst over nederlandse films (met audio)

  Hoi,
  In het afgelopen jaar heb ik bijna 100 (honderd) nederlandse films gezien. Sommige waren mooi, sommige veel erg saai. Eerlijk gezegd, zijn er volgens mij er zijn veel te veel filmpjes over de tweede wereldoorlog en duitsers. Inderdaad, Sommige zijn echt goed zoals "Zwartboek" (een beetje overschat maar ja ...), maar de meesten zijn saai en hebben dehetzelfde idee, patroon enz.
  Maar de filmpjes dat die ik echt leuk vind, zijn de komedies. Flodder bijvoorbeeld - een film over een arme familie die de kans krijgt om in het de beste nederlandse wijk te wonen. Minoes, waarin de beroemde Carice van Houten speelt is nog een goeie* film. Ook vond ik New Kids een leuk programma, misschien een beetje grof, maar toch erg leuk.
  En laten we niet vergeten Alfred (Jodocus) Kwak niet vergeten, een prachtig verhaal over een eendje dat bij door een mol wordt opgeleid.
  Dank je wel voor het luisteren en tot ziens. (en lezen natuurlijk)

   

  * goeie word alleen in spreektaal gebruikt. goede als je het opschrijft.

   

  Je uitspraak is al erg goed! Let wel op de "i" in "filmpjes", "fielmpjes"

   

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More