Site Feedback

Drømme jobb eller bytte jobb?

Hei, jeg er utdannelse kjemiingeniør i hjemlandet mitt. Også jeg giftet meg og flyttet til Norge. Jeg har 2 barn, en på 7 år gammel og en på 3 år gammel. Jeg vil finne en jobb som er nær med hva har jeg studert. Men det er ikke lett fordi jeg ikke har engelsk og ikke bra norsk. Jeg tenker at en lærer språk det vil si må lære utenat, men det er vanskelig. Drømme jobben min trenger god språk,både muntlig og skriftlig. Jeg er veldig leie meg og tenker å finne en annet jobbe. Norskprøve 3! Jeg letter etter det i hver annonsen jobben. Jeg stemmer meg at jeg må ta norskprøve 3 først å tenke til en helt ny jobb. Takk å lese denne linjene.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Drømmejobb eller bytte jobb?

  Hei, jeg er utdannetlse kjemiingeniør i hjemlandet mitt. Og jeg giftet jeg meg og flyttet til Norge. Jeg har 2 barn, en på 7 år gammel og en som er3 år gammel. Jeg vil finne en jobb som er relevant til nær med hva har det jeg har studert. Men det er ikke lett fordi jeg ikke har kan engelsk og ikke snakker bra norsk. Jeg tenker at å lære språk, det vil si å lære det flytende, er vanskelig. Jeg tenker at en lærer språk det vil si må lære utenat, men det er vanskelig. Drømmejobben min trenger godt språk, både muntlig og skriftlig. Jeg er veldig leie meg og tenker å finne en annet jobbe. Jeg er veldig leie jobben min, og tenker å finne en annent jobbe. (To alternativer her, avhenger av hva du mener) Norskprøve 3! Jeg letter etter det i hver jobbannonsen jobben. Jeg har bestemmetr meg for at jeg må ta norskprøve 3 først,  å og så tenke til  en helt ny jobb. Takk for at du å leste disse denne linjene.

   

  Hei, til tross for at det ble mye farger her så er dette veldig bra! Det var en setning som var litt uklar, så den har jeg gitt to forskjellige rettinger på, men ellers er det klart og forståelig.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More