Site Feedback
Important Notice: Feb 1st from 05:00 to 08:00 (UTC) , italki will be down for scheduled maintenance. If you have scheduled sessions during this time, read our Announcement

Snovi

Kada sam bila još mala željela sam postati slikarka. Bila sam optimistično dijete i bila sam sigurna da ću ostvariti ovaj san. Kada ste malo dijete možete sanjati svešto i ne morate briniti. Nakon nekoliko godina sam počala razmišlati o drugim mogućnostama i imala sam još mnogo ideja o mojim budućima poslovima, ali je to uvijek bilo nešto lijepo, nešto umjetničko. Na primjer sam željela biti autorica ili pijanistica. Sviram pijano i malo slikam ali shvatila sam da nisam dosta dobra. Sada znam da neću zarabati milijone kao velika umjetnica. To se može raditi kao hobi u slobodnom vremenu i tko zna? Možda će jedan put netko otkriti neki veliki talent kod mene :-) Medutim učim jezike, studiram na faksu i ponekad imam neke kratke posao. I moj najnoviji san je imati butik i prodavati lijepu odjeću. :-)

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Snovi

  Kada sam bila još mala željela sam postati slikarka/slikarica. Bila sam optimistično dijete i bila sam sigurna da ću ostvariti ovaj san. Kada ste malo dijete možete sanjati svašta i ne morate brinuti. Nakon nekoliko godina sam počela razmišlati o drugim mogućnostima i imala sam još mnogo ideja o mojim budućima poslovima, ali je to uvijek bilo nešto lijepo, nešto umjetničko. Na primjer sam željela biti autorica ili pijanistica. Sviram klavir i malo slikam ali shvatila sam da nisam dosta dobra. Sada znam da neću zarađivati milione kao velika umjetnica. To se može raditi kao hobi u slobodno vrijeme i tko zna? Možda će jednom put netko otkriti neki veliki talent kod mene :-) Medutim učim jezike, studiram na faksu i ponekad imam neke kratke poslove. I moj najnoviji san je imati butik i prodavati lijepu odjeću. :-)

  Bravo, sretno sa tvojim snovima! :) 

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Croatian

  Show More