Site Feedback

om arbete

 

Jag har aldrig tyckt att det är så svårt att hitta arbete som du ska tycker om. Nu arbetar jag på hotell, och det är ganska bra, men samtidigt det kan vara bättre. Men det finns inte så många möjligheter att få bra jobb i St Petersburg för unga. Vanligen är det servitörer, säljarer och kontorsjobb.
Nytt hittade jag att bra variant: gå på kryssningbåt. Men för det skulle jag spara pengar. Så ska vänta på vinter för nästa intervju.
Hotell som jag arbetar på ingår i jätte stor och berömd kedja, och överallt skriver man att de gör allt för personalen, att de gör bra villkor för deras utvecklingen. Men i realiteten är det inte så. De vill inte betala bra pengar för att vårt arbete, de är väldigt snåla. Mot den bakgrunden, jag förstår inte vitsen i det. Dock jag tycker om att arbeta i det här bransch på riktigt, men det är så dåligt att det är betalat inte bra!
Vilken bransch atbetar ni i? Tycker ni om det?

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  om arbete

  Jag har aldrig tyckt att det är så svårt att hitta ett arbete som du ska tycker om jag tycker om. Nu arbetar jag på hotell, och det är ganska bra, men samtidigt det kan kunde det vara bättre. Men för unga det finns det inte så många möjligheter att få ett bra jobb i St Petersburg för unga. Vanligen är det som servitörer, säljarer och eller kontorsjobb. (Eller: "Många unga arbetar som servitörer, säljare eller på kontor.)
  Nytt Nyligen hittade jag att ett bra variant alternativ: att gå på kryssningbåt. Men för det skulle jag behöva spara pengar. Så ska vänta  till i vinter innan jag går på nästa intervju.
  Hotellet som jag arbetar på ingår i en jättestor och berömd kedja, och överallt skrivs det att de gör allt för personalen, att de gör har bra villkor för deras personalutvecklingen. Men i realiteten är det inte så. De vill inte betala en bra pengar lön för att vårt arbete, de är väldigt snåla. Mot den bakgrunden, jag förstår jag inte vitsen i med att arbeta för dem. Dock  jag tycker jag om att arbeta i det den här branschen på riktigt, men det är så dåligt att det är betalat inte bra inte betalar ordentligt!
  Vilken bransch atbetar arbetar ni inom? Tycker ni om det?

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More