Site Feedback

Verbeteringen, technische vraag

Hallo,
Ik heb een technische vraag. Ik verbeter soms stukjes van mensen, die op italki Duits leren. Ik wil ze niet in het kleine kastje verbeteren, die verschijnt, toen je “correct this entry” aanklikt. Ik vind dat verbeteren erin lastig. In plaats daarvan kopiër ik de tekst uit het kleine kastje naar de programma “Word”, verbeter in “Word” en kopiër de verbeterde tekst terug naar de kleine kastje. Maar als ik het terug kopiër, verdwenen altijd de verwijzingen op het proces van corrigeren, de kleurige letters en de doorgestreepte letters. Je ziet alleen de klare tekst in zwart. Maar ik vind deze informaties heel hulpvaardig voor de taalleerster. Is het mogelijk, de tekst in “Word” te corrigeren en het kleur en het doorgestreepte te bewaren? Er is en icoontje “paste from word”, maar het werkt niet. Als ik dat aanklik, opent een kastje, maar ik kan niets daar naartoe kopiëren. Werkt het niet of gebruik ik het vals?

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Verbeteringen, technische vraag

  Hallo,
  Ik heb een technische vraag. Ik verbeter soms stukjes van mensen, die op italki Duits leren. Ik wil ze niet in het kleine vakje (of veldje) kastje verbeteren, dat die verschijnt, als toen je “correct this entry” aanklikt. Ik vind dat verbeteren erin lastig. In plaats daarvan kopiër kopieer ik de tekst uit het kleine vakje (of veldje) kastje naar het de programma “Word”, verbeter in “Word” en kopieer kopiër de verbeterde tekst terug naar het de kleine kastje vakje (of veldje). Maar als ik het terug kopieer kopiër, verdwenen verdwijnen altijd de verwijzingen op het proces van corrigeren, de kleurige letters en de doorgestreepte letters. Je ziet alleen de klare tekst in zwart. Maar ik vind deze informaties heel hulpvaardig voor de taalleerster. Is het mogelijk, de tekst in “Word” te corrigeren en het kleur en het doorgestreepte te bewaren? Er is en een icoontje “paste from word”, maar het werkt niet. Als ik dat aanklik, opent een vakje (of veldje) kastje, maar ik kan niets daar naartoe kopiëren. Werkt het niet of gebruik ik het verkeerd (of fout) vals?

   

  ---

  Goede zinnen met een paar foutjes.

   

  - kastje znw.
  Schrank (der ~), Kästchen (das ~), Schrein (der ~), Kisten (die ~), Schränkchen (das ~), Kistchen (das ~)

   

  - het kastje --> het kastje dat daar staat, is heel oud.

  - toen wordt in de verleden tijd gebruikt. Het probleem doet zich echter nog steeds voor. Dus als 

  - verdwenen --> verleden tijd. Het probleem bestaat nog steeds dus verdwijnen.

  - vals --> vals in het Nederlands betekent gemeen.

  Bijv.:

  - de valse hond. --> De hond is agressief en bijt graag.

  - de valse vrouw --> gemene vrouw

  - de valse opmerking --> gemene, hatelijke opmerking

   

  maar ook:

  - hij zingt vals --> hij kan niet zingen. Dus niet zuiver.

   

  In onderstaande zinnen zou je in het Duits falsch gebruiken:

  - het antwoord is fout

  - wat doe ik verkeerd?

   

  ---

  Volgens mij kan het ook niet bij Italki.

  Pas maar bijvoorbeeld de kleur aan van een woord en kopieer dat woord naar een ander deel van de tekst. Dus in Italki en niet via Word. De tekst wordt wel gekopieerd maar de opmaak niet.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More