Site Feedback

we chat

vi har 45 student i min klass pa universitetet. 33 flickor och 12 pojkar .vi bor pa ett studenthem och studerar tillsammans 4 ar.vi ar flitiga och duktiga .

vi arbetar i tianjin eller beiing eller shanghai efter 4 ar .

sedan 15 ar tillbaka vi ha mycket att gora ,jobbet ,familjen,sa vi fragar dem ,gissar jag.

idag,vi har "we chat "nu. vi hittar 24 klasskamrat hittills. vi talar ,vi dela musik och bild .det ar sa god ,vi alskar henne.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  we chat

  vi har är 45 studenter i min klass paå universitetet. 33 flickor och 12 pojkar. vi bor  ett studenthem och ska studerar 4 år tillsammans 4 ar. vi är flitiga och duktiga .

  vi arbetar i tianjin eller beiing eller shanghai efter dessa 4 år.

  sedan 15 år tillbaka vi ha har vi mycket att göra,jobbet ,familjen,sa vi fragar dem ,gissar jag. det här fattar jag inte alls. översätter du från kinesiska till engelska och sedan till svenska? så att "i guess" blev "gissar jag"?  förklara vad du vill säga på engelska.

  idag, har vi "we chat "nu. vi har hittat 24 klasskamrater hittills. vi talar, vi delar musik och bild. det ar sa god ,vi alskar henne. förstår inte detta i kontexten, pratar du om en lärare?

   

  en viktig sak: efter en sats (en mening) så skrivs punkten direkt. Sedan kommer ett mellanrum innan nästa sats påbörjas. Du verkar göra tvärtom! I vilket fall som helst: bra jobbat! :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More