Site Feedback

De siste sommerdagene

Det ser ut at sommeren er over og høsten begynner nå. Helga var svært varm og solrik. De neste dagene skal bli regnfull og temperaturen skal bli mye lavere. Denne sommeren var en av de varmeste av alle som ble registrert for statistikken. Det fantes mange hette dager med temperaturen over 30 grad Celsius.
Mange mennesker gleder seg om slikt varmt vær. Men det finnes også folk som får problemer med heten og blir syk. For å forebygge det, skal man drikke mye over den hele dagen.
Problemer oppsto også for jordbruket. Etter meningen av bøndene var det siste vinteren for lang, våren for vått og sommeren for tørt. Det førte til at en del av høsten blitt verre enn i fjor. Den verste resultatet fantes det med potetene og så gikk prisen opp om 40 prosent.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  De siste sommerdagene

  Det ser ut som sommeren er over og høsten begynner . Helga var svært varm og solrik. De neste dagene skal bli regnfulle og temperaturen skal bli mye lavere. Denne sommeren var en av de varmeste av alle som ble registrert for statistikken. Det fantes mange varme dager med temperaturen over 30 grad Celsius.
  Mange mennesker gleder seg over slikt varmt vær. Men det finnes også folk som får problemer med heten og blir syk. For å forebygge det, skal man drikke mye over den hele dagen.
  Problemer oppsto også for jordbruket. Etter meningen av bøndene mente at den siste vinteren var for lang, våren for vått og sommeren for tørr. Det førte til at en del av høsten blitt verre enn i fjor (skjønner ikke helt hva du prøver å si her. Kanskje: Det var en værre høst i år enn i fjor. Den verste resultatet fantes det med potetene og så gikk prisen opp om 40 prosent. Det verste resultatet fikk potetene, hvor prisen gikk opp med 40 prosent.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More