Site Feedback

most mi?

  OOPT

Christie vagyok. Amerikai de egy negyed magyar vagyok. Nyiregyhazan laktam harom evig es nagyon jo helyen voltam. Szeretem az embereket, az eletmodot, meg az (bazi nehez) nyelvett. Aztan mentem kinaba.... de nem annyira szimpatikus az azsiai eletmod velem. hianyzik magyarorszag nekem. nagyon szerettetem a szellemes es pesszimista magyart. :)

mostmar itt vagyok barcelonaban. nem ismerem magyarokot itt, egy se... de akarok gyakorolni ha lehetseges.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  most mi?

  Christie vagyok. Amerikai de egy negyed magyar vagyok. Nyiregyhazan laktam harom evig es nagyon jo helyen voltam. Szeretem az embereket, az eletmodot, meg az (bazi nehez) nyelvett. Aztan mentem kinaba.... de nem annyira szimpatikus az azsiai eletmod velem. hianyzik magyarorszag nekem[itt jól irtad]. nagyon szerettetem a szellemes es pesszimista magyart.-jobb igy -magyarokat :)

  mostmar itt vagyok barcelonaban. nem ismerem magyarokot itt, egy se... de akarok gyakorolni ha lehetseges.

  jó munkát

  most mi?

  Christie vagyok. Amerikai de egy negyedrészt magyar vagyok is. Nyíregyházán laktam három évig és nagyon jó helyen voltam. Szeretem az embereket, az életmódot, meg az (bazi nehéz) nyelvett. Aztán mentem kinabaKínába mentem.... de nem annyira szimpatikus az ázsiai életmód velem nekem. Hiányzik Magyarorszag nekem. Nagyon szerettetem szeretem a szellemes és pesszimista magyart. :)

  Most már itt vagyok barcelonaban Barcelónában vagyok. Nem ismerek magyarokot itt,nincs egy se... de akarok gyakorolni gyakorolni akarok ha lehetséges.

  most mi?

  Christie vagyok. Amerikai vagyok, de egy negyed részben magyar is*. Nyiregyhazan laktam harom evig es nagyon jo helyen voltam. Szeretem az embereket, az eletmodot, meg az (bazi nehez) nyelvett. Aztan Kínába mentem kinaba.... de nem annyira nekem szimpatikus az azsiai eletmod velem. Hianyzik Magyarorszag nekem. Nagyon szerettetem a szellemes es pesszimista magyarokat. :)

  mostmar Most itt vagyok Barcelonaban élek. nem ismerekm magyarokat itt, egyet sem... de akarok gyakorolni ha lehetseges.

   

  /* In this sentence it's "vagyok" therefore on the end don't must again write. /

  ---------------------------------

  (I understood all, so it's a good text. I write in English with more mistakes. :)

  most mi?

  Christie vagyok. Amerikai de félig egy negyed magyar vagyok. Nyíregyházán laktam három évig és nagyon jó helyen voltam. Szeretem az embereket, az életmódot, meg az (bazi nehéz) nyelvett. Aztán mentem nába => Aztán Kínába mentem (it is sounds better)..... de nem volt annyira szimpatikus az ázsiai életmód velem nekem. Hiányzik Magyarország. nekem.  nagyon szerettetem a szellemes és pesszimista magyart. :)

  Mostmár itt vagyok Barcelonában. Nem ismeremk magyarokoat itt, egyet sem... de akarok gyakorolni ha lehetséges.

   

  Hiányzik Magyarország nekem. => if you are native Hungarian speak then it is little bit strange, but it is correct.

   

  Your Hungarian is really good, just practice it! :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Hungarian

  Show More