Site Feedback

Min dagen

Alltid på morgonen kl. 6 vaknar jag. Jag förbereder vår frukost som den är koppar te och pannkakor. Efter frukost ammar jag min dotter. Sedan borstar jag min tänder och gör mig smink. Min man går till jobba och min dotter och jag promenerar på park. Vi promenerar till lunch.
I lunch vi går på cafe som jag har en kopp kaffe och en smörgås. Jag tycker om smörgåsar! Min dotter har en lunch alltid. Hon dricker bröstmjölk eftersom hon äter inte vanlig mat.
Om kl. 18 återvänder vi till hus. Jag förbereder vår middag. Det består med soppa eller kycklinggryta eller lasagne. Min man kommer till hus. Vi äter vårt middag. Efter middag tittar vi på teve eller en film.
Innan sömn duschar jag och jag borstar min tänder. Sedan somnar jag.
Det är allt! Det är en min dagen :)
Berätta du ditt dag om?

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Min dag

  Jag vaknar alltid klockan sex på morgonen. Jag förbereder vår frukost som består av te och pannkakor. Efter frukosten ammar jag min dotter. Sedan borstar jag mina tänder och sminkar mig. Min man går till jobbet och min dotter och jag promenerar i parken. Vi promenerar till lunch.
  Vid lunch vi går på cafe där jag tar en kopp kaffe och en smörgås. Jag tycker om smörgåsar! Min dotter har alltid en lunch. Hon dricker bröstmjölk eftersom hon inte äter vanlig mat. 
  Kl. 18 återvänder vi till huset (Kl 18 går vi hem). Jag förbereder vår middag. Den består av soppa, kycklinggryta eller lasagne. Min man kommer hem. Vi äter vår middag. Efter middagen tittar vi på teve eller en film.
  Innan läggdags duschar jag och jag borstar mina tänder. Sedan somnar jag.
  Det är allt! Det är min dag :)
  Berätta gärna om din dag! / Kan du berätta om din dag?

  Min dagen (obestämd form)

  Alltid på morgonen kl. 6 vaknar jag. (Jag vaknar alltid kl 6 på morgonen.) Jag förbereder vår frukost som den är koppar te och pannkakor (, pannkakor och thé.) Efter frukost ammar jag min dotter. Sedan borstar jag mina tänder och gör mig smink (i svenskan använder vi ett verb, "jag sminkar mig), i den här meningen: "...och sminkar mig". Min man går till jobba (jobba = verb, här: jobbet) och min dotter och jag promenerar på ("till en" eller "i en" park). Vi promenerar till lunch.
  I lunch vi går på cafe som jag har en kopp kaffe och en smörgås(På lunchen går vi till ett café och jag tar en kopp kaffe och en smörgås). Jag tycker om smörgåsar! Min dotter har en lunch alltid alltid lunch. Hon dricker bröstmjölk eftersom hon äter inte vanlig mat.
  Om kl. 18 återvänder vi till hus  hem. Jag förbereder vår middagen. Detn består med av soppa eller kycklinggryta eller lasagne. Min man kommer till hus hem. Vi äter vårt middag. Efter middagen tittar vi på teve eller en film.
  Innan sömn (jag går och lägger mig) duschar jag och jag borstar mina tänder. Sedan somnar jag.
  Det är allt! Det är en min dagen :)
  Berätta du ditt dag om? Kan du berätta om din dag?

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More