Site Feedback

Journalisten en beleid

Er wordt gezegd, vele mensen hebben genoeg van het beleid. Zij verachten de politici en zij gaan niet naar de verkiezingen, omdat het geen verschil makt (denken zij), welke van de algemeen slechte (denken zij) politieke partijen aan de regiering zijn. Ik denk niet zo. In plaats daarvan begin ik genoeg te hebben van de journalisten. Zij zijn altijd op zoek naar en schandaal, en als er geen schandaal is, nemen zij een schandaaltje en blazen dit op. Gisteren heeft Steinbrück (de kandidaat voor bondskanselier van de sociaaldemocratische partij) zijn middelvinger getoond. In de nieuwsuitzending (de zending gaat een half uur) er zijn vijf minuten daarover bericht worden, wie dit slecht vond en wie dit niet zo erg vond en waarom. Toen kwam een commentaar van nog eens vijf minuten, waarin de commentator met vele worden zei, dat er eigenlijk belangrijkere nieuws zijn dan dit. Dat denk ik ook. Niettemin de kranten en de nieuwsuitzendingen zijn vol daarvan.
Steinbrück heeft in het begin van zijn verkiezingscampagne fouten gemaakt, en nu houdt de pers hem in het vizier. Hij moet alleen iets een beetje ontactisch zeggen of doen, en zij vallen hem op nieuw aan.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Journalisten en [het] beleid

   

  Er wordt werd gezegd/Er werd verondersteld dat, vele veel mensen hebben genoeg hebben van het beleid. Zij verachten/verafschuwen/minachten de politici en [zij] gaan niet [meer] naar de verkiezingen toe, omdat het naar hun eigen zeggen, geen enkel verschil maakt (denken zij),  , welke van de algemeen slechte (denken zij) politieke partijen aan de regiering het regeren zijn. Ik denk dat het niet zo is/ Ik vind van niet. In plaats daarvan begin iIk begin genoeg te hebben van [de] journalisten. Zij zijn altijd op zoek naar een [bepaald] schandaal, en als er geen schandaal [te vinden] is, nemen[selecteren] zij een [willekeurig] schandaal[tje] en blazen verergeren ze  dit op. Gisteren heeft Steinbrück -de bondskanselier skandidaat voor bondskanselier van de sociaaldemocratische partij- zijn middelvinger getoond/opgestoken/Gisteren stak Steinbrück - [ beschreibung]- zijn middelvinger op. In de nieuwsuitzending (de zending gaat duurde een half uur) werd er zijn vijf minuten daarhierover bericht/verteld worden, met name over wie dit slecht vond en wie dit niet zo erg vond en waarom/ met de bijbehorende argumenten . Toen kwam een commentaar van nog eens vijf minuten, waarin de commentator met vele worden zei, dat er eigenlijk belangrijkere nieuws zijn dan dit. Dat denk ik ook. [Das Folgende ist eine Rekonstruktion des Satzes]
  Ik kon er volledig mee instemmen, toen de commentator eenmaal zei, dat er eigenlijk belangrijkere nieuws speelt dan dit. Niettemin d De kranten en de nieuwsuitzendingen zijn er vol daarvan.  Steinbrück heeft had in het begin van zijn verkiezingscampagne fouten gemaakt, en nu houdt de pers hem in het vizier. Hij moet/besser:hoeft alleen iets een beetje ontactisch te zeggen of te doen , en dan zij vallen ze hem opnieuw [Dies wird zusammen geschrieben] aan./Hij hoeft alleen maar een misstap te maken en dan vallen ze hem opnieuw aan.


  Im allgemeinen haben sie bisher große Progressionen gemacht!
  Ich kann Sie nur viel Erfolg beim Lernen wünschen!


  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More