Site Feedback

Lose vreme i dobra hrana

Da pocinjem s nekom dobrom novoscu, danas mi je Mama kupila nove zimske cizme. Sad rado bih da se zalim na ovom vreme, a s tim stvarno se ne moze promenjati stvari, jel da? I mrtva sam ozbiljna, u Nemackoj je potpuno normalno (i potrebno) da se kupe zimske cipele na pocetkom jesena. Ali briga me, sad imam predivne cizme, nista me vise zanima...

Osim jednoj stvari. Svima koji me znaju je vec poznato da volim, ne, obozavam da jedem i da ne bih znala da zamislim zivot bez hrane. Hrana mi je draze nego poneke ljude.

Zbog toga i bila sam veoma razocarana kad za rucak u grckom restoranu sam narucila hamburger, i nadavsi velike porcije koja bi me zasidjivala i zadovoljava, sluzili su mi lepinju i parce mesa u velicinoj pepeljara. Sad mi je jasno sto mozda bi bilo trebalo da razmisljam o tome malo ranije, znaci, o pitanju na osobi koja stvarno dolazi u grcki restoran da naruci hamburger, a i ponovo nedostaje me "moja" gril basta u Crnoj Gori gde sam svaki dan jela najbolju pljeskavicu celog sveta. Osim toga mi tamo ne bi trebale ove cizme - ako mogu da verujem mog omiljenog Crnogorca. (Koji me nedostaje mnogo jace od pljeskavice.)

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Lose vreme i dobra hrana

  Da pocnem s nekom dobrom novoscu, danas mi je mama kupila nove zimske cizme. Sad rado bih da se zalim na ovom vremenu, a s tim stvarno se ne moze promeniti stvar, jel da? I mrtva sam ozbiljna, u Nemackoj je potpuno normalno (i potrebno) da se kupe zimske cipele na pocetku jeseni. Ali briga me, sad imam predivne cizme, nista me vise zanima...

  Osim jedne stvari. Svima koji me znaju je vec poznato da volim, ne, obozavam da jedem i da ne bih mogla da zamislim zivot bez hrane. Hrana mi je draza nego neki ljudi.

  Zbog toga bila sam veoma razocarana kad sam za rucak u grckom restoranu sam narucila hamburger, i nadavsi se velikoj porciji koja bi me zasitila i zadovoljila, posluzili su mi lepinju i parce mesa u velicini pepeljare. Sad mi je jasno zasto je trebalo da razmisljam o tome malo ranije, znaci, po pitanju na osobe koja stvarno dolazi u grcki restoran da naruci hamburger (da li postoji osoba koja stvarno ide u grcki restoran da bi narucila hamburger), a i ponovo mi nedostaje me "moja" gril basta u Crnoj Gori gde sam svaki dan jela najbolju pljeskavicu na celom svetu. Osim toga tamo mi ne bi trebale ove cizme - ako mogu da verujem mom omiljenom Crnogorcu. (Koji mi nedostaje mnogo jace od pljeskavice.)

  Nadam se da sam pomogla, napisala sam ti kako bi to zvucalo kada govori srpski narod. :) 

   

  Lose vreme i dobra hrana

  Da pocnem s nekom dobrom novoscu, danas mi je mama kupila nove zimske cizme. Sada bih se rado zalila na ovo vreme,ali tako se stvari ne mogu promeniti , jel da? I mrtva sam ozbiljna, u Nemackoj je potpuno normalno (i potrebno) da se kupe zimske cipele na pocetku jeseni.Ali briga me, sad imam predivne cizme, nista me vise ne zanima... 

  Osim jedne stvari. Svima koji me znaju je vec poznato da volim, ne, obozavam da jedem i da ne bih mogla da zamislim zivot bez hrane. Hrana mi je draza nego neki ljudi. 

  Zbog toga sam i bila veoma razocarana kad sam za rucak u grckom restoranu narucila hamburger, i nadavsi se velikoj porciji koja bi me zasitila,posluzili su mi lepinju i parce mesa velicine pepeljare. Sad mi je jasno da je trebalo da razmisljam o tome malo ranije, znaci, o pitanju na osobi koja stvarno dolazi u grcki restoran da naruci hamburger, (I did not understand what you want to say so i scratch off) a i ponovo mi nedostaje "moja" gril basta u Crnoj Gori gde sam svaki dan jela najbolju pljeskavicu na celom svetu.Osim toga tamo mi ne bi bile potrebne ove cizme - ako mogu da verujem mom omiljenom Crnogorcu. (Koji mi nedostaje mnogo vise od pljeskavice.)

   

   This is really good.You made just a little mistakes...I wish you all the best with learning Serbian. :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Serbian

  Show More