Site Feedback

Suomen kielen puhuvat ystävät voisitteko korjata minun ainekirjoituksen? Kiitos paljon))

Mitä minä teen suojelemaan luontoa? Ja miksi se on minulle tärkeä?
On olemassa erittäin hyvä intialainen sananlasku – ”Kun maapallossa viimeinen puu tulee kaatettava, viimeinen lintu tulee tapettava ja jälkimmäinen kala tulee syötävä – ihmiskunta ymmärtää, etta raha ei ole mahdollista syömään.”Valitettavasti nykyään ihmiskunta on innokas ansaitsemaan rahaa, myös meidän planetan unikin luonnon hävitämällä. Monet ihmiset eivät todellakin ymmärtä (oviltaa?) millä tavalla luonnon hävitys uhkaa lopulta koko ihmiskuntaa. Ekologien omgelma Maassa se on planeetan ulottuvuuden kysymys (aihe). Koko maailman kehittynyt maat liittyvät yhteen lakatakseen ilmaston lämpenemisen levityksestä ja mannerjäätikön sulamisesta, säännöstelläkseen päästöjen ilmapiiriin, määrätäkseen ympäristön saastutamisen seuraamuksia. Ympäristön säästäväisen elämän keino tulee enemmän suosittuksi: biopolttoaineiden käyttäminen, veden kulutuksen lyhentäminen, luomutalojen rakentaminen. Mutta ennen kaikkea meidän on pakko ymmärtää että yleismaailmallisien ongelmien ratkaiseminen alkaa tällä, paikallisella tasolla meille jokaiselle. Niin mitä meidän pitää tehdä kohentaksemme ympäristön tilanne Maassa? Meidät luonnon suojelemisen ensimäiset askelet ovat tuskin liian yleismaailmallisena, sen vuoksi on pakko aluksi huomauttaa meidän tottumuksestamme, meidän käytöksestämme ja sitten yrittää sen korjata. Esimerkiksi eväsretkiin lähtien on pakko siivota itse koko roskat ja pitää vesilähteet saastuttamaton. Kannattaa muistaa sekä ympäristön kasvikunta että eläimistö voivat kärsiä meidän toiminnoistamme. Myös roskan poltaminen, varsinkin muoven roskan poltaminen ei ole paremmin päätös. Meidän kannattaisi mainita muovipusseista, jotka laajalle levinnyt kaikissa maassa melkein. Niitä annetaan etusija että ne ovat kevyet, vedenpitävät ja helpot, niissä on mukava kannamaan mitä tahansa. Kuitenkin käyttäneet muovipusset päätyvät melkein harvoin kaatopaikassa. Useimmiten niiden voidaan katsoa katujen keskellä: aidoilla, puilla ja niin edelleen. Mutta luonto tarvitsee 200-300 vuotta vaan joskus enemmän hajottaakseen muovipussen. Sen vuoksi on pakko estää tällaisien pussien käytämisestä, korvataen niiden tekstiilillä laukuilla.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Suomen kielen puhuvat ystävät voisitteko korjata minun ainekirjoituksen? Kiitos paljon))

  Mitä minä teen suojellakseni luontoa? Ja miksi se on minulle  tärkeää?
  On olemassa erittäin hyvä intialainen sananlasku – ”Kun maapallon viimeinen puu tulee kaadetuksi, viimeinen lintu tulee tapetuksi ja viimeinen kala tulee syödyksi – ihmiskunta ymmärtää, etta rahaa ei ole mahdollista syödä.”Valitettavasti nykyään ihmiskunta on innokas ansaitsemaan rahaa, myös meidän planeetan uniikin luonnon hävittämällä. Monet ihmiset eivät todellakaan ymmärrä millä tavalla luonnon hävitys uhkaa lopulta koko ihmiskuntaa. Se on ekologinen ongelma ja planeetamme monimuotoisuutta uhkaava asia.

   

  Kaikki maailman kehittyneet maat liittyvät yhteen estääkseen ilmaston lämpenemistä ja mannerjäätiköiden sulamista, säännöstelläkseen ilmakehään leviäviä päästöjä, määrätäkseen ympäristön saastuttamisen seuraamuksia. Ympäristöä säästävä elämän tyyli tulee suositummaksi: biopolttoaineiden käyttäminen, veden kulutuksen vähentäminen, passiivitalojen rakentaminen. Mutta ennen kaikkea meidän on pakko ymmärtää että maailmanlaajuisten ongelmien ratkaiseminen alkaa täällä, paikallisella tasolla meidän jokaisen kohdalla.

   

  Mitä meidän pitää tehdä kohentaaksemme ympäristön tilannetta maailmassa? Meidän luonnon suojelemisen ensimmäiset askeleet ovat tuskin kovin suuria, sen vuoksi on pakko aluksi huomauttaa meidän tottumuksistamme, meidän käytöksestämme ja sitten yrittää korjata niitä. Esimerkiksi eväsretkillä on pakko siivota itse kaikki roskat ja pitää vesistöt saastumattomina. Kannattaa muistaa että sekä ympäristön kasvikunta että eläimistö voivat kärsiä meidän toiminnoistamme. Myös roskien polttaminen, varsinkin muovisien roskien polttaminen ei ole paras päätös. Meidän kannattaisi mainita muovipusseista, jotka ovat levinneet laajalle lähes kaikkialle maailmaan. Niiden hyviä puolia ovat se että ne ovat kevyitä, vedenpitäviä ja helppoja, niissä on mukava kantaa mitä tahansa. Kuitenkin käytetyt muovipussit päätyvät melkein aina kaatopaikalle. Useimmiten niitä voidaan nähdä kaduilla, aidoilla, puilla ja niin edelleen. Mutta luonto tarvitsee 200-300 vuotta tai joskus enemmän hajoittaakseen muovipussin. Sen vuoksi on pakko estää tällaisien pussien käyttämistä, korvaten niiden käyttöä kangaskasseilla.

  Suomen kielen puhuvat ystävät voisitteko korjata minun ainekirjoituksen? Kiitos paljon))

  Mitä minä teen suojellakseni luontoa? Ja miksi se on minulle tärkeää?
  On olemassa erittäin hyvä intialainen sananlasku – ”Kun maapallon viimeinen puu tulee kaadetuksi, viimeinen lintu tulee tapetuksi ja viimeinen kala tulee syödyksi – ihmiskunta ymmärtää, että rahaa ei ole mahdollista syödä”. Valitettavasti nykyään ihmiskunta on innokas ansaitsemaan rahaa, myös meidän planeettamme uniikin luonnon hävittämällä. Monet ihmiset eivät todellakaan ymmärrä (oviltaa?) millä tavalla luonnon hävitys uhkaa lopulta koko ihmiskuntaa. Ekologien omgelma Maassa se on planeetan ulottuvuuden kysymys (aihe). Koko maailman kehittynyt maat liittyvät yhteen lakatakseen ilmaston lämpenemisen levityksestä ja mannerjäätikön sulamisesta, säännöstelläkseen päästöjen ilmapiiriin, määrätäkseen ympäristön saastutamisen seuraamuksia. Ympäristön säästäväisen elämän keino tulee enemmän suosittuksi: biopolttoaineiden käyttäminen, veden kulutuksen lyhentäminen, luomutalojen rakentaminen. Mutta ennen kaikkea meidän on pakko ymmärtää että yleismaailmallisien ongelmien ratkaiseminen alkaa tällä, paikallisella tasolla meille jokaiselle. Niin mitä meidän pitää tehdä kohentaksemme ympäristön tilanne Maassa? Meidät luonnon suojelemisen ensimäiset askelet ovat tuskin liian yleismaailmallisena, sen vuoksi on pakko aluksi huomauttaa meidän tottumuksestamme, meidän käytöksestämme ja sitten yrittää sen korjata. Esimerkiksi eväsretkiin lähtien on pakko siivota itse koko roskat ja pitää vesilähteet saastuttamaton. Kannattaa muistaa sekä ympäristön kasvikunta että eläimistö voivat kärsiä meidän toiminnoistamme. Myös roskan poltaminen, varsinkin muoven roskan poltaminen ei ole paremmin päätös. Meidän kannattaisi mainita muovipusseista, jotka laajalle levinnyt kaikissa maassa melkein. Niitä annetaan etusija että ne ovat kevyet, vedenpitävät ja helpot, niissä on mukava kannamaan mitä tahansa. Kuitenkin käyttäneet muovipusset päätyvät melkein harvoin kaatopaikassa. Useimmiten niiden voidaan katsoa katujen keskellä: aidoilla, puilla ja niin edelleen. Mutta luonto tarvitsee 200-300 vuotta vaan joskus enemmän hajottaakseen muovipussen. Sen vuoksi on pakko estää tällaisien pussien käytämisestä, korvataen niiden tekstiilillä laukuilla.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Finnish

  Show More