Site Feedback

Kort introduktion

 

Jag heter Ana och jag är en 31-årig flicka. Jag är från Argentina, men jag bor i Birmingham, England. Jag är från en storstad, Buenos Aires. Jag är spanska och engelska lärare. Jag arbetar med barn, tonåringar och vuxna. Jag studerar svenska, men jag talar lite. Jag kan förstå mer än vad jag kan tala. På min fritid, älskar jag att lyssna på musik eller spendera tid i naturen.

Share:

 

2 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Kort introduktion

  Jag heter Ana och jag är en 31-årig tjej/kvinna. Jag är från Argentina, men jag bor i Birmingham, England. Jag är från (eller: är uppväxt i, låter snyggare) en storstad, Buenos Aires. Jag är spansk- och engelsklärare (eller: Jag är lärare i spanska och engelska).  Jag arbetar med barn, tonåringar och vuxna. Jag studerar svenska, men jag kan ännu inte tala särskilt väl (lite är korrekt språkligt, men kan vara förvirrande och låter inte så bra). Jag förstår bättre än jag pratar (åter, vad du skrivit är språkligt korrekt, men det här låter bättre). På min fritid (inget komma) tycker jag om (älskar är korrekt och låter charmigt, men inte många svenskar skulle använda "att älska" i det här specifika uttrycket) att lyssna på musik eller tillbringa (spendera används, men det är en anglicism och inte bra svenska) tid i naturen.

   

  Hej! Gud, vad bra du skriver. :) Mina rättningar ovan är bara petitesser, småsaker på väldigt hög nivå. Förutom detta med "flicka" då... Om jag inte hade sett att du redan skrev väldigt väl, så hade jag inte kommenterat så mycket.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More