Site Feedback

Planurile mele pentru anul şcolar

Acest an este ultim anul şcolar şi eu cred că toţi studenţii avem mulţi planuri. Poate ei vor să învaţă mai bine pentru că ei vor să trec bacalaureat.
Eu am mulţi plan pentru an de exemplu eu vreau să învăţ Română mai bine pentru că dacă oamenii trăi în România atunci ei trebuie să vorbească limba. Acest an este cel mai important pentru că această este determină vieţile noastre mai tărziu.
Aş dori să fac meu cel mai bun şi să trec bacalaureat cu succes. Principalul meu obiective este re-învăţ care nu am învăţat.
Acest an este cel mai greu, cel mai frumos şi acelaş timp este cel mai recent an.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Planurile mele pentru anul (sau: acest an) şcolar

  Acesta an este ultimul anul şcolar şi (eu) cred că toţi studenţii au multe planuri. Poate ei vor să înveţe mai bine pentru că (ei) vor să treacă Examenul de Bacalaureat.
  Eu am multe planuri pentru acest an; de exemplu (eu) vreau să învăţ (limba) română mai bine pentru că dacă oamenii trăiesc în România atunci ei trebuie să vorbească limba. Acest an este cel mai important pentru că această este determină ne va contura vieţile noastre de mai târziu.
  Aş dori să dau tot ce am mai bun şi să trec bacalaureatul cu succes. Principalul meu obiectiv este învăţ ceea ce nu am învăţat.
  Acest an este cel mai greu, cel mai frumos şi, în acelaşi timp, este cel actual.

   

  Îţi urez mare noroc în acest an. Eu sunt abia a 11-a, deci mai am timp de gândit cu privire la ceea ce voi face in viitor, dar clasa 12-a cu siguranţă este dificilă. Uriaşului efort depus pentru Bac i se mai adaugă si frământările pentru alegerea unei cariere. Dacă ai vreodată nedumeriri cu privire la limba română, poţi să mă întrebi oricând. :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Romanian

  Show More