Site Feedback

Den kryptiska återupptäckten av det svenska språket del I

Min subjektiva iakttagelser, slutsatser och den enigmatiska upptäckten och förvaltade resultaten har inkluderats i denna rapport. Detta är en förkortad version.


Under tidigare år har jag försökt att förbättra mina språkkunskaper under ett antal germanska språk. Detta implicera på följande språk: Engelska, tyska och holländska. I år beslöt jag att lära sig det svenska språket och hittills det passar mig bra. För tre veckor jag lära sig det svenska språket och allmän reflektion av levande kultur och infödda talare som talar detta språk är mycket anmärkningsvärt. Liksom andra nybörjare vi kan betrakta detta som en härlig upptäckt. Som en modig äventyrare , jag försöker trotsa knepiga hinder, utan att fastna i reglerna i det svenska språket, så att jag kan stöta på under min lärorik resa. Som en modig äventyrare, jag försöker trotsa svårigheterna, utan att kollidera mot grammatiska regler i det svenska språket.

Fortsättning...

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Den kryptiska återupptäckten av det svenska språket del I

  Mina subjektiva iakttagelser, slutsatser och den enigmatiska upptäckten och förvaltade resultat har inkluderats i denna rapport. Detta är en förkortad version.


  Under tidigare år har jag försökt att förbättra mina språkkunskaper under av ett antal germanska språk. Detta implicera på följande språk: Engelska, tyska och holländska (not sure what you want to say here? But i guess you want to say that you have studied those languages? In that case you could write this: Till exempel: Engelska, tyska och holländska (for example: english, german and dutch).)

  I år beslöt jag mig för att lära mig det svenska språket och hittills det passar det mig bra. För tre veckor sedan började jag lära mig det svenska språket och min allmänna reflektion av levande kulturen och infödda talare som talar detta språk är mycket anmärkningsvärt. Liksom andra nybörjare vi kan vi betrakta detta som en härlig upptäckt. Som en modig äventyrare , jag försöker trotsa knepiga hinder, utan att fastna i reglerna i det svenska språket, så att som jag kan stöta på under min lärorika resa. Som en modig äventyrare, jag försöker trotsa svårigheterna, utan att kollidera mot grammatiska regler i det svenska språket.

  Fortsättning följer...

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More