Site Feedback

Hva har jeg gjørt idag?

Jeg hater å skrive bare om vanlig ting. Så, skal jeg skriver om tilfeldig ting.

Det siste året har jeg bort i norge. Nå, bor jeg tilbakke i Montana på ranchen min. Det er bra å være hjem... men jeg savner Norge. Jeg fikk mange veldig bra venner i Norge og nå jeg kan bare prate med dem på facebook eller skype. Men uansett... boligen min er oppvarmet med tre. Vi har flere peiser og en "pellet stove" (jeg vet ikke hvordan man sier det på norsk). Om sommeren kjøre vi til skogen med en stor lastebil og ?hogge? ned mange tre. Når vi er tilbakke på huset, dele vi blokker av tre og stable det i en ?vedskjulet?.

Det er en veldig lang og vanskelig prosessen. Så laget jeg en øks som kan kable til traktoren vår. Det er kjempe effiktivt. Vi kan nå dele veden veldig fort. Ahh... ryggen min kommer til å takke meg.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hva har jeg gjort idag?

  Jeg hater å skrive bare om vanlig ting, så jeg skal skrive om tilfeldige ting.

  Det siste året har jeg bodd i Norge. Nå bor jeg i Montana på ranchen min. (or you can write: "Men nå har jeg flyttet tilbake til ranchen min, i Montana.") Det er bra å være hjemme igjen, men jeg savner Norge. Jeg fikk mange bra/gode venner i Norge og nå kan jeg bare prate med dem på facebook eller skype. Men uansett... Boligen min er oppvarmet med tre. Vi har flere peiser og en pelletsovn. Om sommeren kjørte vi til skogen med en stor lastebil og hogget ned mange trær. Da vi kom tilbake til huset, delte vi trærne i blokker og stablet dem i vedskjulet.

  Det er en veldig lang og vanskelig prosess. Så laget jeg en øks som kan koble til traktoren vår, som er kjempe effektivt. Vi kan nå dele veden veldig fort. Ahh... ryggen min kommer til å takke meg.

   

  -------------------------

  In my opinion, your speaking and writting skills are extremely good! I'm impressed :-) It may seem that you've a lot of errors but there are just a few grammar mistakes. Keep the good work up! 

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More