Site Feedback

De Sessionerna

Vill du en film med sex, personer med funktionshinder, kärlek och en medelålderkris? I så fall De Sessionerna är en film åt dig. Historien handlar om en förlamad man som bor i San Francisco på åttiotalet. Han jobbar som journalist och poet. Mannen som heter Mark vill förlorar sin oskuld. För att nå sitt mål hyr han ett kön surrogat. Med hjälp av sin präst, sina medhjälpare och sitt surrogat upplever han kärlek fysiskt och känslomässigt.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Sessionerna

  Vill du en film om sex, personer med funktionshinder, kärlek och en medelålderkris? I så fall är De "The Sessions" är en film för dig. Historien handlar om en förlamad man som bor i San Francisco på åttiotalet. Han jobbar som journalist och poet. Mannen som heter Mark vill förlorar sin oskuld. För att nå sitt mål hyr han en sexterapeut . Med hjälp av sin präst, sina medhjälpare och sin terapeut upplever han kärlek fysiskt och känslomässigt.

   

  1."Vill du en film med sex" kan misstolkas och därför föredrar jag "om" istället för "med". 

  2. Filmnamn behövs inte alltid översättas men så vill så ska det vara "Sessionera"

  3. Även om denna kallar sig för "sex-surrogat" så är fler bekanta med det andra namnet.


  "This correction was probably due too late, if this was for an assignment you have probably already handed it in? Anyway I thought it would be good for practice!"

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More