Site Feedback

typisk dag

Jeg våkner opp på klokkan syv. Da jeg tar en dusj. Etter det har frokost, sendes cornflakes med melk og en kopp kaffe. For noen timer søker jeg en jobb på internett og leser e-postene mine. Deretter forberede lunsj, spiser og går i sentrum. Der jeg gå til supermarkedet hvis jeg trenger å kjøpe noe. Ellers slapper av ute på havet. I kveld har middag med en venn da vi ser en film sammen. Etter det jeg leser og studerer. Vanligvis jeg går å sove rundt midnatt.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hei igjen Juli. Jeg har rettet teksten din. Jeg forstår nesten alt du sier, med unntak av "sendes" - hva mener du med det? Rødt er ord som er feil, mens grønt er mine rettinger. Fortsett arbeidet, så kommer nok resultatene snart! :-)


  typisk dagEn typisk dag

  Jeg våkner opp på klokkan  klokken syv. Da jeg tar tar jeg en dusj. Etter det har frokostspiser jeg frokost, sendeshva mener du med dette? cornflakes med melk og en kopp kaffe. ForI noen timer søker jeg en jobbleter jeg etter jobber på internett og leser e-postene mine. Deretter forberedeforbereder jeg lunsj, spiser og går i sentrumgår en tur i sentrum. Der jeg gågår jeg til supermarkedet hvis jeg trenger å kjøpe noe. Ellers slapperslapper jeg av ute på havet. I kveld har middagskal jeg spise middag med en venn da vi ser en film sammenog vi skal se en film sammen. Etter det jeg leser og studererleser og studerer jeg. Vanligvis jeg går å sovegår jeg å legger meg rundt midnatt.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More