Site Feedback

En sang ---The fox

Jeg så en engelsk sang i dag,sangeren kommer fra norge, det heter The fox, hehejeg liker the fox fordi dens teskter er veldig interessant!Jeg liker noen norsk sanger,the fox er ikke lik meg en koreansk sang ---Gangnam style,jeg hater gangnam style(jeg vet at mange folker elsker gangnam style ),men the fox og gangnam style var populære i verden,the fox er bedre enn gangnam style!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  En sang ---The fox

  Jeg så en engelsk sang i dag,sangeren kommer fra norge Norge, det den heter The fox, he he jeg liker the fox fordi dens teskter er teksten er veldig interessant! Jeg liker noen norske sanger,the fox er ikke lik meg en for meg lik en koreansk sang ---Gangnam style,jeg hater gangnam style(jeg vet at mange folker mennesker elsker gangnam style ),men fordi både the fox og gangnam style var er populære i verden,the fox er bedre enn gangnam style!

   

  Ganske bra. Jeg har forsøkt å rette litt, men det mangler fortsatt lik flyt i teksten. Det er også lettere å rette teksten hvis du passer på ting som mellomrom og tegnsetting. Teksten som er rettet i denne fargen er en lettere omskrivning.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More