Site Feedback

Filmer og mat.

For et par dager siden så jeg på en film som heter "Hodejegerne". Jeg er alltid på utkikk etter norske filmer og jeg må si at denne filmen var en av den best jeg har noen gang sett. Jeg så på den med norske undertekst. I begynnelsen var det litt vanskelig fordi det var mange store ord som jeg ikke forsto. Heldigvis som filmen fortsatte kom jeg til å forstå mer og mer. Selv om det er noen ord som jeg ikke forstå, jeg kan ha en god gjetning på grunn av konteksten. Når som helst så jeg et ord som jeg ikke forsto skrev jeg det ned og så tilbake på det senere.

Nå er det sent og jeg har fortsatt ikke spist. Derfor skal jeg lage meg noe å spise, kanskje pizza, jeg er lat.

P.S. Hvis dere vet om noen norske filmer som du ville anbefale jeg ville sette pris på det.

:)

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Generelle kommentarer: Første del er veldig bra skrevet, men litt ut i teksten din begynner det å komme noen småfeil. Ord merket med rødt er det du har skrevet som jeg mener er feil, mens ord merket med grønt er mine korreksjoner/forslag til forbedringer. Teksten din er helt fint forståelig, men noen av formuleringene er kanskje litt unaturlige. I den siste setningen der det er to ord merket i sånn hudfarge, så vil jeg bare at du skal se nærmere på den setningen. Problemet har med de to merkede ordene å gjøre...

  Filmer og mat.

  For et par dager siden så jeg på en film som heter "Hodejegerne". Jeg er alltid på utkikk etter norske filmer og jeg må si at denne filmen var en av den bestbeste jeg har noen gang sett. Jeg så på den med norske underteksttekst. I begynnelsen var det litt vanskelig fordi det var mange storevanskelige/kompliserte ord som jeg ikke forstoforstod. HeldigvisHeldigvis, etterhvert som filmen fortsatte kom jeg tilbegynte jeg å forstå mer og mer. Selv om det ervar noen ord som jeg ikke forståforstod, jeg kan ha en god gjetningså kan jeg likevel gjette hva de betyr på grunn avbasert på konteksten. Når som helst så jegjeg så et ord som jeg ikke forsto, skrev jeg det ned og kom tilbake på det senere.

  Nå er det sent og jeg har fortsatt ikke spist. Derfor skal jeg lage meg noe å spise, kanskje pizza, jeg er lat.

  P.S. Hvis dere vet om noen norske filmer som du ville anbefale jeg ville sette pris på det.

  :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More