Site Feedback

Hvis jeg får 10,000 kroner

Hvis jeg får 10,000 kroner, vil jeg bli veldig glad. Jeg vil gjerne dele dette nyheten med min familie og venner. Jeg skal gi noen av penger til rød krys,fordi det er viktig å hjelpe mennesker som trenger hjelp i andre fattig landet. På noen steder barnet og voskne har ikke råd til å spise daglig maten, har ikke et hus for å bo, eller klær til å ta på seg. Jeg synes det er vårt ansvar å tenke over de som er fattige.

Jeg vil også bruke litt penger på meg selv. Jeg skal feire en jenta fest sammen med mine nær vennienne. Jeg tenker på å lage fest litt utenfor Oslo. Det ville vært hyggelig å feire på ei hytta. Nyttårs dagen kommer nærmere seg. så må jeg kjøpe nye klær, smykker og fyrverkeri,for den store dagen. Men jeg vet at det er bare en drømm og man har lov til å drømme hva han eller hun vil.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hvis jeg får 10,000 kroner

  Hvis jeg får 10,000 kroner, vil jeg bli veldig glad. Jeg vil gjerne dele dette denne nyheten med min familie og mine venner. Jeg skal gi noen av penger pengene til rød krys Røde kors,fordi det er viktig å hjelpe mennesker som trenger hjelp i andre fattige landet. På noen Noen steder har barnet og voskne har ikke råd til å spise daglig maten mat daglig. De har ikke et hus for å bo i eller klær til å ta på seg. Jeg synes det er vårt ansvar å tenke over de som er fattige.

  Jeg vil også bruke litt penger på meg selv. Jeg skal feire med en jenta fest jentefest sammen med mine nære venniner. vennienne. Jeg tenker på å lage arrangere fest litt utenfor Oslo. Det ville vært hyggelig å feire på ei hytta en hytte. Nyttårs dagen kommer nærmere, seg. så må jeg kjøpe nye klær, smykker og fyrverkeri, for den store dagen. M, men jeg vet at det er bare en drømm og man har lov til å drømme hva han eller hun man vil.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More