Site Feedback

Første gang Jeg hørte norsk

Hvis du spør noen i landet mitt om norske språk eller Norge sannsynligvis han skal ikke svare. Historien min er helt forskjellig. Da jeg er fem jeg har møtt nordmenn mange ganger og jeg ble interessert om norsk. Jeg pleide å tenke at norsk høres ut som en blanding mellom tysk og engelsk. Jeg virkelig likte å høre dem når de snakket men det var vanskelig å forstå en ord, de synget når de snakket og det var hva jeg tenkte. Der er et svært vakkert språk faktisk.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hei Estabån. Jeg har lest over og rettet innlegget ditt. Det er en del feil, spesielt i forhold til ordrekkefølge, preposisjoner, verbtider og artikler. Kanskje du kan slå disse tingene opp i en lærebok eller spørre læreren din. Det jeg har merket med rødt er feil; grønt er mine korreksjoner. Lykke til videre!

   

  Første gang JegJeg hørte norsk

   

  Hvis du spør noen i landet mitt om norske språkdet norske språket eller Norge sannsynligvis han skal ikkeså kan han sannsynligvis ikke svare.

   

  Historien min er helt forskjellig.Men jeg er helt annerledes.

   

  Da jeg er femvar fem år gammel jeg har møtt nordmenn mange ganger ogtraff jeg noen nordmenn, og dette gjorde at jeg ble interessert om norsk.

   

  Jeg pleide å tenke at norsk høres ut som en blanding mellom tysk og engelsk.

   

  Jeg virkelig liktelikte virkelig å høre demå høre på dem når de snakketsnakket, men det var vanskelig å forstå en ordnoe som helst, de synget når de snakket og det var hva jeg tenkte.det hørtes ut som de sang.Resten klarer jeg ikke å forstå. I don't understand what you're trying to say here.

   

  DerDet er et svært vakkert språk faktisk.Det er faktisk et veldig vakkert språk.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More