Site Feedback

Resa till Sverige

 

Hejsan!
Jag är intresserad av Sverige, speciellt Stockholm. Men jag har aldrig varit där. Jag planerar att åka dit och besöka snart. Hur är livet i Sverige eller speficically stockholm? Dessutom, vad ska jag ta med mig när jag besöker under sommaren?
Vad ska jag besöka när jag är i Stockholm? Vad ska jag leta efter? Jag är väldigt ny på språket och jag är en nybörjare i svenska. Därför, förlåt mig för min dåliga svenska skrivande.


Tack sa mycket!

Diana

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Resa till Sverige

  Hejsan!
  Jag är intresserad av Sverige, speciellt Stockholm. Men jag har aldrig varit där. Jag planerar att åka dit och besöka staden snart. Hur är livet i Sverige eller speficically mer specifikt, hur är livet i Stockholm? Dessutom så undrar jag vad ska jag ta med mig när jag besöker Sverige under sommaren?.
  Vad ska jag besöka när jag är i Stockholm? Vad ska jag leta efter? Jag är väldigt ny med språket och jag är en nybörjare i svenska. Därför, förlåt mig Förlåt mig därför för min mitt dåliga svenska skrivande.


  Tack sa  mycket!

  Diana

   

  eller mer specifikt, hur är livet i Stockholm? Det är såhär jag bäst kan rätta din mening. Men man använder inte uttrycket mer specifikt i vardagligt tal.

   

  Lycka till med svenskan och hoppas du har det bra i Stockholm!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More