Site Feedback

Vad brukar jag gör på fritiden...

Jag har mycket fritid, eftersom på sista tiden jag slutade att studerar på universitet. På fritiden jag brukar träffa mina vänner. Vi går ut på stan, går i naturen och ibland går på bio. Jag går sällan på restaurang, eftersom jag älskar att koka! Varje dag jag lär flera språk, exempelvis svenska. Självfallet, på min fritid jag ofta surfar på Internet, läser boken, tittar på teve och lyssnar på musik. Jag pratar också med min syster via Skype eller telefon, eftersom hon bor på en annan stad.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Vad brukar jag göra på fritiden...? / Vad jag brukar göra på fritiden.

  Jag har mycket fritid, eftersom jag slutade studera på universitetet för ett tag sedan. på sista tiden jag slutade att studerar på universitet. På fritiden jag brukar jag träffa mina vänner. Vi går ut på stan, går i naturen och ibland går vi på bio. Jag går sällan på restaurang, eftersom jag älskar att koka laga mat! Varje dag jag lär jag mig flera språk, exempelvis svenska. Självfallet, på min fritid jag ofta surfar jag ofta på Internet, läser boken böcker, tittar på teve och lyssnar på musik. Jag pratar också med min syster via Skype eller telefon, eftersom hon bor  i en annan stad.

  Good job! Keep it up!
  When you want to tell something about yourself, as in this text, the verb always comes before the person. The opposite from english :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More