Site Feedback

om puter

Jeg skal kjøpe ei pute. Jeg kan finne den puta i en butikk. I den butikken hvor kan jeg kjøpe den puta er stengt på helgen.
Jeg var i butikken og funnet de fine putene. Der så jeg mange typer pene putene. Jeg kunne ikke å velge hvilken puta jeg ville tok. Jeg spurte en selger om hjelp. jeg tok ei blå pute. Hva koster denne blå puta , spurte jeg? Det var den billig , myk puta og jeg tok den. jeg tar denne puta så jeg i en kassa.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  om puter

  Jeg skal kjøpe ei pute. Jeg kan finne den puta i en butikk. Den butikken hvor jeg kan kjøpe puta er stengt i helgen.
  Jeg var i butikken og fant de fine putene. Der så jeg mange typer pene puter. Jeg kunne ikke å velge hvilken pute jeg ville ta*. Jeg spurte en selger om hjelp. Jeg tok ei blå pute. Hva koster denne blå puta, spurte jeg? Det var den billige, myke puta og jeg tok den. Jeg tar denne puta, sa jeg i kassa.

   

  *) Bedre: Jeg greide ikke å velge hvilken pute jeg ville ha.

  Jeg skal kjøpe ei pute. Jeg kan finne den putta i en butikk, men den butikken hvor jeg kan kjøpe puta er stengt på helgen. Jeg var i butikken og fant de fine putene. Der så jeg mange forskjellige pene puter. Jeg  klarte ikke å velge hvilken pute jeg ville ha. Hva koster denne blå puta? -spurte jeg . Det var en billig og myk pute, så jeg tok den. Jeg tar denne puta, sa jeg i kassen.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More