Site Feedback

Litt lat.

Nylig har jeg vært ganske lat med å skrive noe på her. Ikke fordi jeg vil ikke, men fordi jeg bare vet ikke hva jeg skal skrive om. Jeg gjør ulike ting som å lese bøker, lære vokabular, og se på norsk tv. Disse tingene hjleper meg mye, men når jeg skrive noe, få jeg tilbakemeldinger og kan rette feilene mine.

Den eneste spennende ting som skjer på øyeblikket er at min norsk venn ha kjøpt ei bok til meg. Jeg har hatt lyst på denne boka i så lang tid, men kunne bare få det fra norske nettsider og fraktkostnadene var altfor dyre. Jeg snakket med henne tidligere og hun sa at hun har allerede lest den selv. Håpentligvis skal hun sende den snart! :DD

Boka er Naiv Super av Erlend Loe forresten. :)

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Litt lat.

  Nylig har jeg vært ganske lat med å skrive noe på her. Ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg bare ikke vet hva jeg skal skrive om. Jeg gjør ulike ting som å lese bøker, lære gloser/nye norske ord, og se på norsk tv/norske kanaler. Disse tingene hjelper meg ganske mye, men når jeg skriver noe, får jeg tilbakemeldinger slik at jeg kan rette feilene mine.

  Den eneste spennende ting som skjer for øyeblikket er at min norsk venn har kjøpt ei bok til meg. Jeg har hatt lyst på denne boka ganske lenge, men jeg kunne bare få tak i det fra norske nettsider og fraktkostnadene var altfor dyre. Jeg snakket med henne tidligere og hun sa at hun har allerede lest den selv. Forhåpentligvis skal hun sende den snart! :DD

  Boka er Naiv Super av Erlend Loe forresten. :)

  Litt lat.

  Nylig har jeg vært ganske lat med å skrive noe her. Ikke fordi jeg vil ikke vil, men fordi jeg bare vet ikke vet hva jeg skal skrive om. Jeg gjør ulike ting som å lese bøker, lære vokabular, og se på norsk tv. Disse tingene hjelper meg mye, men når jeg skriver noe, får jeg tilbakemeldinger og kan rette feilene mine.

  Den eneste spennende ting som skjer  for øyeblikket er at min norske venn har kjøpt ei bok til meg. Jeg har hatt lyst på denne boka i så lang tid, men kunne bare få den fra norske nettsider og fraktkostnadene var altfor dyre. Jeg snakket med henne tidligere og hun sa at hun har allerede hadde lest den selv. Forhåpentligvis skal hun sende den snart! :DD

  Boka er Naiv Super av Erlend Loe forresten. :)

   

  Du skriver veldig bra, bare noen små feil :) Tar meg friheten til å skrive et utkast slik jeg selv ville skrevet det.

   

  Litt lat.

  I det siste har jeg vært for lat til å skrive noe her. Ikke fordi jeg ikke vil, men jeg vet bare ikke hva jeg skal skrive om. Jeg driver med forskjellige ting som å lese bøker, lære gloser og se på norsk TV. Dette hjelper meg veldig mye, men når jeg skriver får jeg tilbakemeldinger som hjelper meg å rette på feilene mine. 

   

  Det eneste spennende som skjer for øyeblikket er at min norske venn har kjøpt en bok til meg. Jeg har hatt lyst på denne boka lenge, men den har kun vært tilgjengelig fra norske nettsider, og fraktkostnadene har vært altfor dyre. Jeg snakket med henne tidligere, og hun sa hun allerede hadde lest den selv. Forhåpentligvis sender hun meg den snart.

   

  Boka er Naiv Super av Erlend Loe forresten. :)

   

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More