Site Feedback

Min största dröm

Min största dröm har alltid varit att resa till Island. Jag har alltid varit intresserad av Skandinavien och Norden, och Island har varit min största kärlek. Det skulle verkligen vara en speciel upplevelse. Styftet med resan för min är att uppleva den härliga islandiskt naturen. Jag ska njuta av utsikten, se en vattenfall, en gejser och gläciarer.

Jag vill besöka Island körs och tvärs. I norr vill jag se Akureyri, Myvatn och Isafjorður, näst vill jag besöka nationalparken, vatenfallet Gullfoss och glaciär Vatnajökull. Reykjavik är en vacker stad med verkligen härliga natur.Jag ska promenera i stan och näst spendera tid i Grasagarður. I längden vill jag resa till Vik att besöka den svarta stranden. Jag kan inte glöma bada i klart vatten av Blå Lagunen!

Min resa till Island ska vara oförglömig upplevelse.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Min största dröm

  Min största dröm har alltid varit att resa till Island. Jag har alltid varit intresserad av Skandinavien och Norden, och Island har varit min största kärlek. Det skulle verkligen vara en speciell upplevelse. Styftet med resan för ming är att uppleva den härliga islandisktisländska naturen. Jag ska njuta av utsikten, se enett vattenfall, en gejser och gläciarerglaciärer.

  Jag vill besöka hela Island kors och tvärs. I norr vill jag se Akureyri, Myvatn och Isafjorður, nästsedan vill jag besöka nationalparken, vattenfallet Gullfoss och glaciären Vatnajökull. Reykjavik är en vacker stad med verkligenverkligt härliga natur. Jag ska promenera i stan och nästsedan spendera tid i Grasagarður. I längden vill jag resa till Vik för att besöka den svarta stranden. Jag kanfår inte glömma att bada i klart vatten av i Blå Lagunen!

  Min resa till Island ska kommer att vara en oförglömig upplevelse.

   

  I'm not sure what you're trying to say here. If it's something like "Then I would like to travel to Vik...", I would just go "Sedan vill jag resa till Vik".

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More