Site Feedback
Important Notice: Feb 1st from 05:00 to 08:00 (UTC) , italki will be down for scheduled maintenance. If you have scheduled sessions during this time, read our Announcement

Min tråkig kontor!

I dag jag kom på min kontor för första gången på länge. Jag gillar inte att komma här, därför att min kontor är mycket tråkig. Väggarna är ljust orange, och det är inte någon fönster - en atmosfär mycket dålig för arbeta!

Jag gillar mera arbetande på hem. Realiter, på hem jag gör mest av arbetet för min doktorsgrad (PhD i engelska). Det är en mycket bättre plats för skriva än vad som min kontor!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Min tråkig  kontor!

  I dag jag kom kom jag in min mitt kontor för första gången på länge. Jag gillar inte att komma här hit, därför att min mitt kontor är mycket tråkigt. Väggarna är ljust orange ljusorangea, och det är inte någon något fönster - en atmosfär som är (that is) mycket dålig för arbeta i (in)!

  Jag gillar mer att arbeta hemifrån (from home) mera arbetande på hem. Realiter(in reality?) I verkligheten, på hem hemifrån (from home) jag gör gör jag mest av arbetet för min doktorsgrad (PhD i engelska). Det är en mycket bättre plats för att skriva än vad som min mitt kontor är!

  Bra jobbat, kämpa på!
  Good job, keep on going!

  Remeber, in swedish, when you tell something about yourself, as in this text, the verb comes before the person. :)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More