Site Feedback

Internet - 2

 

Internet je promenio naše društvo. Imamo stalno i svuda pristup do informacije koje nismo imali pre nekoliko godina, ali neka da ne zaboravi (let us not forget) da i „veliki brat“ ima dovoljno informacije o nama. Međutim, sve više se menja i naš način mišljenja, komunikacije i druženja zbog postojanja interneta. Možemo da komuniciramo preko skajpa, tvitera, fejsbuka i foruma sa ljudima, sa „prijateljima“ i „foloveri“ koje lično ne znamo i valjda nikada nećemo upoznati, koji žive u mnogim zemljama na belom svetu, a udaljenost nema veze.
Ako se hoće može da se čak izgradi svoj svet i sakrije se u njemu. Na nama je da odlučimo šta uradimo sa ovim mnogim „iskušenjima“ i da još uživamo u života u realnosti.
Ne postoji ništa bolje nego lepo vreme u društvu porodice i dobrih prijatelja pijući, razgovarajući ili šta god.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Internet - 2

  Internet je promenio naše društvo. Imamo stalno i svuda pristup do informacije koje nismo imali pre nekoliko godina, ali neka da ne zaboravimo (ne zaboravi) (let us not forget) da i „veliki brat“ ima dovoljno informacije o nama. Međutim, sve više se menja i naš način mišljenja, komunikacije i druženja zbog postojanja interneta. Možemo da komuniciramo preko skajpa, tvitera, fejsbuka i foruma sa ljudima, sa „prijateljima“ i „folover-ima“ koje lično ne znamo i valjda nikada nećemo upoznati, koji žive u mnogim zemljama na belom svetu, a udaljenost nema veze.
  Ako se hoće može (da) se čak izgradi svoj svet i sakrije se u njemu. Na nama je da odlučimo šta da uradimo sa ovim mnogim „iskušenjima“ i da još uživamo u života u realnosti.
  Ne postoji ništa bolje nego lepo vreme u društvu porodice i dobrih prijatelja pijući, razgovarajući ili šta god.

  Na nama je da odlučimo šta  DA uradimo sa ovim mnogim „iskušenjima“ i da još uživamo u života u realnosti.

  Bravo Sina, odlična si!!!

  Internet - 2

   Imamo stalno i svuda pristup do informacije koje nismo imali pre nekoliko godina, ali nek  ne zaboravimo (let us not forget) da i „veliki brat“ ima dovoljno informacije o nama.  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Serbian

  Show More