Site Feedback

i dag

Det er en vakker dag i dag, jeg tror at det var en litt vind i går kveld fordi i dag det er veldig klart. Når angelen på klokketårnet ser øst, så sannsynligvis i går kveld vinden kom fra nordøst, solen er instillingen og den male fjellene i rosa. Heldigvis atmosfærisk trykk er høyt, så vann er ikke så høyt. Vann høyt årstid er begynt, og tidevannet var høyt men ikke så høyt. Hvis været er dårlig og tidevannet er høyt, deretter vannet vokser enda mer. Hvis vinden kommer fra sørøst den skyver vannet inn i sentrum av byen. Hvis elvene overflyt, naturligvis vannet stiger enda mer og mer. Så cirka førti år siden vannet var høyt to meter og du kunne gå rundt byen på båten stedet for å gå på føtter. Men heldigvis i går er en fin dag, og nå små stjerner gliter i nord

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  i dag

  Det er en vakker dag i dag,. Jeg tror at det var en litt vind i går kveld fordi i dag det er veldig klart det er veldig klart i dag. Når angelen engelen på klokketårnet ser mot øst, så sannsynligvis i går kveld vinden kom fra nordøst så kom vinden sannsynligvis fra nordøst i går kveld. Solen er instillingen på vei ned og den maler fjellene i rosa. Heldigvis er det atmosfæriske trykket er høyt, så vannet er ikke så høyt. Vann høyt årstid Høyvannsesongen er begynt, og tidevannet var er høyt, men ikke så høyt. Hvis været er dårlig og tidevannet er høyt, stiger deretter vannet vokser enda mer. Hvis vinden kommer fra sørøst den skyver den vannet inn i sentrum av byen. Hvis elvene er overflyt overfylte, stiger naturligvis vannet stiger enda mer og mer. For cirka førti år siden var vannet var høyt to meter dypt, og du kunne gå rundt byen på båten ta båt rundt i byen i stedet for å gå på føtter. Men heldigvis i var i går er en fin dag, og nå glitrer små stjerner gliter i nord.

   

  Try not to start your sentences with "men". It is a connective word used after a comma to connect two sentences.

   

  Try to work a bit on the structure of your sentences. The order of the word is very important to create a good flow. Otherwise, kudos to you for writing such an advanced text :) Keep it up! 

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More