Site Feedback

Min favorit film

Det finns många filmer som jag gillar. Jag gillar romantiska och dokumentära filmer. En film “Babies” är en av mina favorit filmer. Det har varit en rolig och uppriktig dokumentär film.
Filmen har handlat om fyra babyar som har bott i olika länder. Det har varit en berättelse om babyar livet från deras födsel till deras första steg. Filmen har uppvisat vilka olika är babyar liv i världen och hur alla människor har en förmåga att anpassa sig. Filmen har också handlat om hur olika kulturer utbildar och månar om babyar. Det har varit intressant för mig att titta på den här filmen eftersom det har bara varit små barn som skådespelare.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Min favoritfilm

  Det finns många filmer som jag gillar. Jag gillar romantik- och dokumentfilmer. Filmen “Babies” är en av mina favoritfilmer. Den är en rolig och uppriktig dokumentärfilm.
  Filmen handlar om fyra bebisar som har bott i olika länder. Det är en berättelse om bebisar, livet från deras födsel till deras första steg. Filmen visar vilka hur olika är bebisars liv är i världen och hur alla människor har en förmåga att anpassa sig. Filmen handlar också om hur olika bebisar uppfostras och tas om hand i olika kulturer . Det var intressant för mig att titta på den här filmen eftersom den bara har varit små barn som skådespelare.

   

  Good job and interesting topic! Just be careful with tempus!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Swedish

  Show More