Site Feedback

Når jeg skriv, jeg husker bedre. Flere øvelse med de nye ord

I dag arbejder jeg på at tale dansk med min kæreste i stedet for at tale engelsk i tredive minutter, før hun gik i seng. Jeg har forsøgt at bruge de nye ord i sætninger, men det er alt for svært uden (gentagelse). Jeg lavede mange fejl. Når jeg skriver de ord mange gang, huske jeg dem bedre. Altså arbejde jeg også på min grammatik, skønt det er sværere at lære begge på samme tid. Bagefter lære jeg at læse og skrive, jeg vil lære at tale på dansk bedre, selvom jeg stadig kan forsøge at tale på dansk, mens jeg lærer disse ting. Hvis du finde mit inlæg kedeligt, jeg forstår helt. Indtil jeg kan skrive bedre med mere ord, jeg skal lære flere om sproget. Derfor jeg vil prøve at lave sjovt mine indlæge alligevel på trods af hindringerne.

Det er alt for i dag

Jake

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

    OOPT

  Når jeg skriv, jeg husker bedre. Flere øvelse med de nye ord

  I dag arbejder jeg at tale dansk med min kæreste i stedet for at tale engelsk i tredive minutter, før hun gik i seng. Jeg har forsøgt at bruge de nye ord i sætninger, men det er alt for svært uden (gentagelse). Jeg lavede mange fejl. Når jeg skriver de ord mange gang, huske jeg dem bedre. Altså arbejde jeg også på min grammatik, skønt det er sværere at lære begge på samme tid. Bagefter lære jeg at læse og skrive, jeg vil lære at tale på dansk bedre, selvom jeg stadig kan forsøge at tale på dansk, mens jeg lærer disse ting. Hvis du finde mit inlæg kedeligt, jeg forstår helt. Indtil jeg kan skrive bedre med mere ord, jeg skal lære flere om sproget. Derfor jeg vil prøve at lave sjovt mine indlæge alligevel på trods af hindringerne.

  Det er alt for i dag

  Jake

   

   

  Når jeg skriver, husker jeg bedre. Flere øvelser med de nye ord

  I dag arbejdede jeg ved at tale dansk med min kæreste i stedet for at tale engelsk i tredive minutter, før hun gik i seng. Jeg forsøgte at bruge de nye ord i sætninger, men det var alt for svært uden gentagelse. Jeg lavede mange fejl. Når jeg skriver ordene mange gange, husker jeg dem bedre. Desuden arbejder jeg også på min grammatik, skønt det er sværere at lære begge dele på samme tid. Bagefter lærer jeg at læse og skrive. Jeg vil lære at tale bedre dansk, selvom jeg stadig kan forsøge at samtale på dansk, mens jeg lærer disse ting. Hvis du finder mit indlæg kedeligt, forstår jeg dig godt. Indtil jeg kan skrive bedre med flere ord, skal jeg lære mere om sproget. Derfor jeg vil prøve at gøre mine indlæg sjove, på trods af hindringerne.

  Det er alt for i dag.

  Jake

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Danish

  Show More