Site Feedback

Itt vagyok :)

 

Régóta nem jelentkeztem be italkiba, de ebben az időben (kb márciustól) sokat tanultam és gyakoroltam magyarul. Akartam tenni egy b1 nyelvvizsgát decemberben, de igazából az nagyon drága, és nem szükséges. Azért várok. Most szeretnék vizsgázni, amikor a c1 szinten beszélek és írok de nekem még sok idő kell. :)

Néha nehéz gyakorolni az interneten, mert munka után áltálaban nem akarok egy képernyőt nézni. Inkább utazom a városban és az egész országban, próbálok találkozni sok magyarral és túl sokat beszélek mindenről. :D

Van csak egy panaszom, hogy néha majdnem mindent értem, amikor emberek beszélnek, és néha nem értem semmit. De ez egyik problémám bármilyen nyelvben.

Ha ezt olvasod, mondj - hogy megy a te nyelvtanulásod?

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Itt vagyok :)

  Régóta nem jelentkeztem be az italkiba, de ebben az időben (kb márciustól) sokat tanultam és gyakoroltam a magyart. Akartam tenni akartam  egy b1 nyelvvizsgát decemberben, de igazából az nagyon drága, és nem is szükséges.Épp ezért várok. Akkor szeretnék vizsgázni, amikor majd a c1 szinten beszélek és írok de nekem még sok idő kell ahhoz. :)

  Néha nehéz gyakorolni az interneten, mert munka után áltálaban nem akarok egy képernyőt nézni. Inkább utazom a városban és az egész országban, próbálok találkozni sok magyarral és túl sokat beszélek mindenről. :D

  Van csak egy panaszom van, hogy néha majdnem mindent értek, amikor az emberek beszélnek, és néha nem értek semmit. De ez egyik tipikus problémám akármilyen nyelvben.

  Ha ezt olvasod, mondd - hogy megy a te nyelvtanulásod?

  Itt vagyok :)

  Régóta nem jelentkeztem be az italkiba, de ebben az időben mostanában (kb. márciustól) sokat tanultam és gyakoroltam magyarul. *Akartam tenni egy b1 nyelvvizsgát decemberben, de igazából az nagyon drága, és nem szükséges. Ezért várok. Most  Akkor szeretnék vizsgázni, amikor a c1 szinten beszélek és írok, de nekem ahhoz még sok idő kell. :)

  Néha Nehéz gyakorolni az interneten, mert munka után áltálaban nem akarok egy képernyőt nézni. Inkább utazom a városban és az egész országban, próbálok találkozni sok magyarral és túl sokat beszélek mindenről. :D

  Van Csak egy panaszom van, hogy néha majdnem mindent értek, amikor az emberek beszélnek, és néha nem értek semmit. De ez az egyik problémám bármilyen nyelvben.

  Ha ezt olvasod, mondd, hogy megy a te nyelvtanulásod?

  * Az "akartam" helyett használhatod azt is, hogy"szerettem volna".

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Hungarian

  Show More