Site Feedback
Important Notice: Feb 1st from 05:00 to 08:00 (UTC) , italki will be down for scheduled maintenance. If you have scheduled sessions during this time, read our Announcement

Drømmebalkongen

Når jeg har kjøpt sin egen leilighet, jeg dekorerer balkongen med mange planter og blomster. Det blir veldig koselig å sitte på balkongen ved av det lite rundt boret å drikke kafé. I den nydelig atmosfære kan man føler seg akkurat som i natur . Når du bor i en storby, det er ganske nyttig å skape noe like som det for å slappe av.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Drømmebalkongen

  Når jeg har kjøpt min egen leilighet, skal jeg dekorerer balkongen med mange planter og blomster. Det blir veldig koselig å sitte på balkongen ved siden av det lite rundt bordet og drikke kaffe. I den nydelige atmosfæren kan man føler seg akkurat som i naturen. Når du bor i en storby, er det ganske nyttig å skape noe likt som dette for å slappe av.

   

   

  Du kan enten si "ved siden av et lite rundt bord" eller "ved siden av det lille runde bordet".

   

  Kaffe = coffee, kafé = coffee shop

   

  Husk at etter en leddsetning (en setning som begynner men "når", "hvis" eller liknende) kommer verbet før subjektet:

  Når du bor i en storby, er det...

   

  :)

   

  Drømmebalkongen

  Når jeg har kjøpt min egen leilighet, jeg dekorerer balkongen med mange planter og blomster. Det blir veldig koselig å sitte på balkongen ved siden av det lite rundt boret å drikke kaffe. I den nydelige atmosfæren kan man føle seg ute i naturen. Når du bor i en storby, er det ganske nyttig å skape noe likt som dette for å slappe av.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More