Site Feedback

Drømmebalkongen

Når jeg har kjøpt sin egen leilighet, jeg dekorerer balkongen med mange planter og blomster. Det blir veldig koselig å sitte på balkongen ved av det lite rundt boret å drikke kafé. I den nydelig atmosfære kan man føler seg akkurat som i natur . Når du bor i en storby, det er ganske nyttig å skape noe like som det for å slappe av.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Drømmebalkongen

  Når jeg har kjøpt min egen leilighet, skal jeg dekorerer balkongen med mange planter og blomster. Det blir veldig koselig å sitte på balkongen ved siden av det lite rundt bordet og drikke kaffe. I den nydelige atmosfæren kan man føler seg akkurat som i naturen. Når du bor i en storby, er det ganske nyttig å skape noe likt som dette for å slappe av.

   

   

  Du kan enten si "ved siden av et lite rundt bord" eller "ved siden av det lille runde bordet".

   

  Kaffe = coffee, kafé = coffee shop

   

  Husk at etter en leddsetning (en setning som begynner men "når", "hvis" eller liknende) kommer verbet før subjektet:

  Når du bor i en storby, er det...

   

  :)

   

  Drømmebalkongen

  Når jeg har kjøpt min egen leilighet, jeg dekorerer balkongen med mange planter og blomster. Det blir veldig koselig å sitte på balkongen ved siden av det lite rundt boret å drikke kaffe. I den nydelige atmosfæren kan man føle seg ute i naturen. Når du bor i en storby, er det ganske nyttig å skape noe likt som dette for å slappe av.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More