Site Feedback

Hej! :)

Jeg hedder Ana og jeg er argentinsk. Jeg har lært norsk for en lang tid, men jeg tenker at det er bedre for mig å lære dansk fordi jeg studere til å bli tekniker i melke industri, og Denmark har en stor indflydelse på den globale melke industri. Så jeg tenker at det skal være bedre til å lære dansk, men jeg vet at det skal vær veldig vanskelig for meg fordi norsk og dansk er så lignende og så jeg skal forvirre!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

    OOPT

  Hej! :)

  Jeg hedder Ana og jeg er argentinsk. Jeg har lært norsk for en lang tid, men jeg tenker at det er bedre for mig å lære dansk fordi jeg studere til å bli tekniker i melke industri, og Denmark har en stor indflydelse på den globale melke industri. Så jeg tenker at det skal være bedre til å lære dansk, men jeg vet at det skalr veldig vanskelig for meg fordi norsk og dansk er så lignende og så jeg skal forvirre!

   

  Hej! :)

  Jeg hedder Ana og jeg er argentinsk. Jeg har lært norsk i lang tid, men jeg tænker, at det er bedre for mig at lære dansk, fordi jeg studerer til tekniker i mælkeindustrien, og Danmark har en stor indflydelse på den globale mælkeindustri. Så jeg tænker, at det vil være bedre at lære dansk, men jeg ved, at det kan være vældig vanskeligt for mig, fordi norsk og dansk er så ens og det vil forvirre!

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Danish

  Show More