Site Feedback

Az utazás

 

Szeretek utazni, mert érdekes, hogy megismerjék más kultúrák és megfelelnek a különböző emberek. Megtanulod sokat magáról akkor utazik.
Mi változik, alkalmazkodunk, mi fejlődik és növekszik.
Szeretek tanulni néhány szót a nyelv előtt megy az országban, és úgy gondolom, fontos, hogy nem mindig beszél angolul !!!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

    OOPT

  Az utazás

  Szeretek utazni, mert érdekel, hogy megismerjek más kultúrákat és különböző embereket. Sokat tanulunk magunkról amikor utazunk.
  Változunk, alkalmazkodunk, fejlődünk és növekszünk.
  Szeretek tanulni néhány szót a nyelvből mielőtt elmegyek az országba, és úgy gondolom, fontos, hogy ne mindig angolul beszéljünk !!!

   

  Well done = Nagyon ügyes!

  Az utazás

  Szeretek utazni, mert érdekes megismerni más kultúrákat és különböző embereket. Sokat tanul az ember magáról, amikor utazik.
  Mi változik, alkalmazkodunk, mi fejlődik és növekszik. ?? Változunk, alkalmazkodunk, fejlődünk. (A növekszünk nem passzol ide.)
  Szeretek tanulni néhány szót, mielőtt idegen országba megyek, és úgy gondolom ?? nem fontos, hogy mindenki beszéljen angolul/ fontos (tudni/ elfogadni), hogy nem mindenki beszél angolul.

  Az utazás

  Szeretek utazni, mert érdekes, hogy megismerjünk más kultúrákat és megfelelnek a különböző embereket. Megtanulod sokat megtanulsz magadról akkor amikor utazol.
  Mi változunk, alkalmazkodunk, mi fejlődünk és növekszünk.
  Szeretek tanulni néhány alapszót a nyelv előtt megy mielőtt abba az országban megyek, és úgy gondolom, fontos, hogy nem mindig beszél angolul beszéljek !!!

  Az utazás

  Szeretek utazni, mert érdekel, hogy megismerjek más kultúrákat és különböző embereket. (Megtanulod sokat magáról akkor utazik. Mi változik, alkalmazkodunk, mi fejlődik és növekszik. Ezt a két mondatot nem igazán értem)
  Szeretek tanulni néhány szót  az adott ország nyelvén, mielőtt utazok, és úgy gondolom, fontos, hogy ne mindig angolul beszéljek!!!

   

   

   

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Hungarian

  Show More