Site Feedback

Jeg vil lære Norsk igjen.

Jeg vil lære Norsk igjen. Det har vært for mye tid siden jeg har prøvd a snakke med Norske ord. Jeg håper at det skal være lett for meg at gjøre det igjen, men hvem vet? Jeg måtte ler når jeg så at det er ikke for mange personer som søker etter noen de kunne snakker engelsk med. De norske folk mangler ikke noen a praktisere engelsk med!

Fordi det har vært så lenge, jeg sjekker alt som jeg skriver på internettet. Kansje trenger jeg ikke å gjøre det neste gang. Dette er lettere for meg enn de spanske ordene jeg skrev i går. Hva for overraskelse det var! Mannen min snakke spansk med sønner våre hver dag! Jeg høre det og forstår nesten alt, og jeg har også studerte spansk ved universitetet år siden. Hvorfor kunne jeg ikke skrive noe på spansk uten vanskelighet? Det vet jeg ikke.

Selvfølgelig det er noen feil her. Jeg håper at det er ikke for mange. Men jeg gleder meg til all hjelpe du kan gi meg. Hva synnes du? Mange takk!

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Jeg vil lære Norsk igjen.

  Jeg vil lære Norsk igjen. Det har vært for mye tid er altfor lenge siden jeg har prøvd å snakke norskmed Norske ord (Det er ikke feil å si "snakke med norske ord", men det høres veldig unaturlig ut). Jeg håper at det skal være lett for meg at å gjøre det igjen, men hvem vet? Jeg måtte ler når jeg så at det er ikke for  mange personer som søker etter noen de kunne snakker engelsk med. De norske folk Nordmenn mangler ikke noen a praktisere engelsk med!

  Fordi det har vært så lenge ("Fordi det har gått så lang tid..." evt "Fordi det er så lenge siden..." høres mer naturlig ut), jeg sjekker jeg alt som jeg skriver på internettet. Kansje trenger jeg ikke å gjøre det neste gang. Jeg synes dette er lettere for meg enn de spanske ordene jeg skrev i går. Hva for overraskelse det var! Mannen min snakker spansk med sønnene våre hver dag! Når jeg hører det og forstår jeg nesten alt. og Jeg har også studerte spansk ved universitetet år siden. Hvorfor kunne kan jeg ikke skrive noe på spansk uten vanskeligheter? Det vet jeg ikke.

  Selvfølgelig det er det noen feil her. Jeg håper at det er ikke for mange. Men jeg gleder meg til all hjelpe du kan gi meg. Hva synnes du? Mange takk!

   

  Du skriver veldig bra :) Du har nok rett i at det ikke er så mange nordmenn som søker noen å praktisere engelsk med, hehe. Det er nok mange som hadde hatt godt av å praktisere muntlig engelsk, men tror de fleste, eller iallefall mange nordmenn føler deres engelsknivå er ganske bra. 

   

  En ting du kan legge merke til er på norsk høres strukturen "... vanskelig/lett for meg" ganske unaturlig ut. I de aller fleste tilfellene vil det være bedre å si "Jeg synes blablabla er vanskelig/lett". 

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More