Site Feedback

hvorfor jeg studert norsk

Hei :D jeg heter Unnie fra Bangkok, Thailand.
hvorfor jeg liker og ønsker å studert norsk fordi norge er et vakkert land og fordi min venn fikk meg til å elske norge. <3 for nå, jeg studert norsk for 2 mader allerede og jeg tror norsk min er bedre hverdagen. men et bare ting det jeg er ikke så bra er snakker. Med venn min, jeg bare skriv på skype men har ikke tid til snakker :( så dette hvorfor hvis neon snakker med meg på norsk, jeg kanskje forstår ikke :(.

jeg kjenne veldig heldig det jeg har en velgid fint venn. fordi forrige uke jeg gikk for å kjøpe en norsk boker men dette er danisk boker lol så min venn lagt merke til at jeg har kjøpt feil bøker, han gikk for å kjøpe to norske bøker og sendte meg på dagen rett etter den dagen :D. jeg veldig liker norge stamps xD heheh. uansett hvor, til nå jeg forstår bare litt av et boker lol. så, hvis du er leser dette og har ikke ting å gjore, jeg tranger hjelpe din å lære meg mer norsk eller snakker med meg. det vil bli virkelig glede for meg :D tusen takk

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  hvorfor jeg studert norsk

  Hei :D jeg heter Unnie fra Bangkok, Thailand.
  hvorfor jeg liker og ønsker å studert norsk fordi norge er et vakkert land og fordi min venn fikk meg til å elske norge. (Jeg ønsker å lære norsk fordi Norge er et vakkert land, og min venn fikk meg til å elske Norge)

  <3 for nå, jeg studert norsk for 2 mader allerede og jeg tror norsk min er bedre hverdagen. (Nå har jeg lært norsk i to måneder allerede, og norsken min blir bedre for hver dag som går)

  men et bare ting det jeg er ikke så bra er snakker. (Men det er bare en ting, jeg snakker ikke så bra)

  Med venn min, jeg bare skriv på skype men har ikke tid til snakker :( så dette hvorfor hvis neon snakker med meg på norsk, jeg kanskje forstår ikke :(. (Med vennen min skriver jeg bare på skype, vi har ikke tid til å snakke, så dette er derfor jeg kanskje ikke forstår hvis noen snakker til meg på norsk.)


  jeg kjenne veldig heldig det jeg har en velgid fint venn. (Jeg føler meg heldig som har en veldig fin venn) fordi forrige uke jeg gikk for å kjøpe en norsk boker men dette er danisk boker lol så min venn lagt merke til at jeg har kjøpt feil bøker, han gikk for å kjøpe to norske bøker og sendte meg på dagen rett etter den dagen :D. (Forrige uke dro jeg for å kjøpe en norsk bok, men det viste seg å være en dansk bok. Det var vennen min som la merke til at jeg hadde kjøpt feil bok. Han gikk derfor ut og kjøpte to norske bøker han sendte meg dagen etterpå.)

  jeg veldig liker norge stamps xD heheh. uansett hvor, til nå jeg forstår bare litt av et boker lol. (Jeg liker veldig godt norske frimerker. Uansett hva det gjelder forstår jeg bare litt av en bok.) (These two sentences really have nothing to do with eachother. Try to take notice of having some logical structure :P)

  så, hvis du er leser dette og har ikke ting å gjore, jeg tranger hjelpe din å lære meg mer norsk eller snakker med meg. det vil bli virkelig glede for meg :D tusen takk (Hvis du leser dette, og ikke har andre ting å gjøre trenger jeg din hjelp for å lære meg mer norsk. Tusen takk.)


  Keep up your good work. :) You should try taking notice of spelling, and use a capital letter at the beginning of a sentence.. 

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More