Site Feedback

vandaag heb ik gewerkt

 

Vandaag heb ik op de rechtbank van tennis gewerkt. Ik voel een beetje moe en u heb ik nodig te rusten. Deze wedstrijden hier zijn goed. Veel spelers komen uit van verschillend lands. Zijn spelen hele wel. De stad is nu koud. Ik moet morgen meer kleren te dragen. Maar ik heb in elke geval het Nederlands en een beetje Japans gestudeerd.

Share:

 

1 comment

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

   

  Vandaag heb ik gewerkt

  Vandaag heb ik op de rechtbank van tennis gewerkt tennisbaan gespeeld. Ik voel me een beetje moe nu en heb ik heb rust nodig te rusten. Deze wedstrijden hier zijn goed. Veel spelers komen uit van verschillende landsen. Zijn spelen heelle wel goed. De stad is nu koud (Het is koud in de stad). Ik moet morgen meer kleren te dragen. Maar ik heb in elke geval het Nederlands en een beetje Japans gestudeerd.

  vandaag heb ik gewerkt

  Vandaag heb ik op de rechtbank van tennis gewerkt. Ik ben een beetje moe en ik heb rust nodig. De wedstrijden hier, zijn goed. Veel spelers komen uit verschillende landen. Zij spelen heel goed. Het is koud hier. Ik moet morgen meer kleren gaan dragrn. Maar ik heb in elk geval een beetje Nederlands en  Japans gestudeerd.

  Vandaag heb ik gewerkt

  Vandaag heb ik op een tennisbaan gewerkt. Ik voel een beetje moe en u heb ik nodig te rusten. Deze wedstrijden hier zijn goed. Veel spelers komen uit veel verschillende landen. Zijn spelen heel goed. Het is nu koud hier in de stad. Ik moet morgen wat meer kleren te dragen / aan doen. Maar ik heb in elk geval het Nederlands en een beetje Japans gestudeerd/ geleerd.

   

  你写荷兰文写得很棒!

   

  今天我工作了。
  今天我在网球场理工作。现在我觉得比较累,一定要休息一点。
  这是一场很好的比赛。体育选手从很多国家来的,他们都打网球打得很好!
  城市的天气现在比较冷,明天一定要穿多一点衣服!在任何情况下我学了荷兰文也

  一点日本文!

  我也学习日本文,我觉得日本文比中文更复杂,你呢?

   

   

   

  我不明白RECHTBANK,RECHTBANK 的意思是法庭,动用英文是COURT。
  COURT用荷兰话是TUIN, PLEIN, BAAN,所以我觉的你得意思是TENNISBAAN。

  我也学习日本文,我觉得日本文比中文更复杂,你呢?

   

  私も日本ごを勉強します。日本語は中國語より難しです!

  vVandaag heb ik gewerkt

   

  Vandaag heb ik op de rechtbank(?)/ bij de sportcommisie van tTennis  gewerkt. Ik voel ben een beetje moe en nu heb ik nodig behoefte om te rusten. Deze De wedstrijden hier zijn hier goed (georganiseerd). Veel spelers komen uit van verschillende lands landen. Zijn spelen wereldwijd/op de hele wereld hele wel. De stad is nu Nu/Op dit moment is het koud in de stad. Ik moet morgen meer kleren (gaan) te dragen. Maar ik heb in elke geval het een beetje Nederlands en een beetje Japans gestudeerd/geleerd.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More