Site Feedback

Buitenlandse Student

Het is moeilijk als een buitenlandse student in Nederland te studeren. Het is natuurlijk niet zo moeilijk als jouw ouders rijk zijn, maar voor degene die uit een arme familie komen is het wel moeilijk. Als een student uit een arme land was het moeilijk voor mij mijn opleiding af te maken. Het publiekvervoer in Nederand is echt duur, misschien is het de duurste in de hele europa. Daarna is de kamerhuur een aanslag in de portemonne.
Ik heb nu twee jaar in Nederland gewoond en nu is het wat makkelijk geworden. Dat is ook misschien omdat ik nu paar Nederlandse woorden kan spreken. Maar voor de eerste jaar was het echt moeilijk.
Nu weet ik dat het mogelijk is een keuse te maken om goedkoop te leven in Nederland. Ik weet twee jaar eerder niet dat veel dingen die ik toen nodig had waren goedkooper in Action en Wibra.
Tot nu toe heb ik bijna geen Nederlandse vrienden. Maar gelukkig mijn hospita is een aardige vrouw en mijn huisgenote is ook heel vriendelijk. Het is altijd handig een paar vrienden te hebben in de land je woont, dat is de les wat ik geleerd heb.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Buitenlandse Sstudent

   

  Het is moeilijk|lastig|gecompliceerd als een buitenlandse student in Nederland komt te studeren/studeert. Het is natuurlijk niet zo moeilijk als jouw ouders rijk zijn, maar voor degenen die uit een arme familie komen, is het wel moeilijk. Als een student uit een arme land, was het moeilijk voor mij om mijn opleiding af te maken/af te sluiten/te voltooien/te beëindigen. Het publiekvervoer openbaarvervoer in Nederand is echt duur, misschien/wellicht is het de duurste/allerduurste in de hele heel eEuropa. Daarnaast is de kamerhuur/huisvesting een aanslag in de/je/mijn portemonnee.
  Ik heb nu twee jaar in Nederland gewoond en nu is het wat makkelijk(er) geworden. Dat komt is ook misschien omdat ik nu een paar Nederlandse woorden kan spreken/ken. Maar voor de in het eerste jaar/in het begin was het echt moeilijk.
  Nu weet ik dat het mogelijk is een keuse te maken om goedkoop te leven in Nederland. Twee jaar geleden wist ik  Ik weet  twee jaar eerder niet dat veel dingen, die ik toen nodig had, goedkoper warenwaren goedkooper in de Action en de Wibra.
  Tot nu toe heb ik bijna geen Nederlandse vrienden. Maar gelukkig is mijn hHospita is een aardige/vriendelijke vrouw en mijn huisgenote is ook heel vriendelijk. Het is altijd handig om een paar/een aantal vrienden te hebben in de het land waar je woont. , dat Dit is de les wat die ik geleerd heb/heb geleerd.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More