Site Feedback

Mijn dag

Dagelijks sta ik om zeven uur op. Gewoonlijk eet ik veel fruit, jam en broot, maar telkens als ik bij mijn ouders ben ontbijt ik nooit. Elke voormiddag probeer ik hardlopen te gaan, al is het een slecht idee na het eten sport te doen! Waneer ik heb gegeten studeer ik in de bibliotheek. Wij roeien soms in de middag maar vaag roeien wij vroeg in de morgen, tenzij het is te koud! Elke avond eten wij samen en toen oefen ik piano. Normaal ga ik slapen om acht of om twaalf uur.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Mijn dag

  Dagelijks sta ik om zeven uur op. (I'd say: Ik sta elke dag om (time) op.) Gewoonlijk eet ik veel fruit, jam en brood, maar telkens als ik bij mijn ouders ben ontbijt ik nooit (I'd say: Maar iedere/elke keer dat ik ben mijn ouders ben, ontbijt ik niet.). Elke voormiddag probeer ik te gaan hardlopen, al is het een slecht idee om na het eten aan sport te doen! Zodra ik heb gegeten(or: gegeten heb) studeer ik in de bibliotheek. Wij roeien soms 's middags maar vaak(often)/meestal(usually) roeien wij vroeg in de morgen, tenzij het koud is! Elke avond eten wij samen (I'd say: Wij eten 's avonds altijd samen) en daarna(after that) oefen ik op de piano. Normaal ga ik slapen om acht of om twaalf uur. (Are you trying to say that you usually go to bed at 8 or 12 o'clock?)


  Well done!

  The "I'd says" just show a more natural way to say it. Your sentences weren't really "wrong," but let's say that we Dutch people wouldn't say it that way ourselves.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More