Site Feedback

Hva som har skjedd i det siste

Det er lenge siden sist jeg har ikke skrev her. Men nå jeg har fri og kan fortelle om mine jul og nyttårsaften.
Jeg og mannen min planla å dra til Paris før jul og komme tilbake til julaften. Det var ganske spennende å ha noen dager i Paris. Vi likte oss veldig godt i Paris i denne fire dagene. Det var varmt og vi var ute hele tiden. Vi så mange vaker steder der. Vi var også på toppen av Effeltårnet og koste oss med en fantastisk utsikt oppe. Vi prøvde franske sneiler og god vin. Jeg kjøpte en rød barett for meg i en liten butikk. Jeg tok på hodet mitt den da det var litt kaldt om kvelder.
Da vi kom hjemm i Oslo , det var kjempefint å kom i koselig, pyntet med lys og juletreet huset vårt. Vi feiret jul med god mat og gaver. Vi var hjemme og slappet av. I nyttårsaften spiste vi middag i kvelden og så på raketter i midnatten. Det var en utrolig dagen.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hva som har skjedd i det siste.

  Det er lenge siden sist jeg har skrevet her. Men nå jeg har fri og kan fortelle om min jul- og nyttårsaften.
  Jeg og mannen min planla å dra til Paris før jul og komme tilbake til julaften. Det var ganske spennende å ha noen dager i Paris. Vi likte oss veldig godt i Paris i disse fire dagene. Det var varmt og vi var ute hele tiden. Vi så mange vakre steder der. Vi var også på toppen av Effeltårnet og koste oss med en fantastisk utsikt oppe. Vi prøvde franske snegler og god vin. Jeg kjøpte en rød beret til meg i en liten butikk. Jeg tok den på (hodet mitt), da det var litt kaldt om kvelden.
  Da vi kom hjem til Oslo var det kjempefint å komme til et koselig, pyntet hus med lys og juletreet vårt. Vi feiret jul med god mat og gaver. Vi var hjemme og slappet av. På nyttårsaften spiste vi middag på kvelden og så på raketter ved midnatt. Det var en utrolig dag.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More