Site Feedback

Amstel Bier

Als je Albert Heijn bonuskaart heeft, dan kun je 2 bliikjes Amstel bier kopen voor maar 1 Euro. Ik ben dol op bier vooral goedkoope bier dus ik ben daarmee heel blij. Toen de prijs van de goedkoopste bier van de Albert Heijn was verhoogd van 0,45 naar 0,49 cent, viel ik me verdrietig. Na de verhooging heb ik de goedkoopste bier nooit gekocht. Ik koop liever Pilsner, die mij 55 cent kost. Ik vind de goedkoopste bier van de Lidl ook lekker.

Ik vind Grolsch de lekkerste bier maar het is vrij duur. Ik vind de flesje van de bier aantrakelijk en bovendien vind ik de groen kleur echt mooi.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Amstel Bier

  Als je een Albert Heijn bonuskaart hebt, dan kun je 2 blikjes Amstel bier kopen voor maar 1 Euro. Ik ben dol op bier, (en) vooral goedkoope bier, dus ik ben daarmee heel blij. Toen de prijs van het goedkoopste bier van de Albert Heijn was verhoogd van 0,45 naar 0,49 (45 en 49) cent, voelde ik me verdrietig. Na de verhoging heb ik het goedkoopste bier nooit meer gekocht. Nu koop ik liever Pilsner, wat mij 55 cent kost. Ik vind het goedkoopste bier van de Lidl ook lekker.

  Ik vind Grolsch het lekkerste bier maar het is vrij duur. Ik vind het flesje van dit bier aantrekkelijk en bovendien vind ik de groene kleur echt mooi.

  Enkele toelichtingen:
  - Groen = klinkt beter
  -"bier" is onzijdig, dus: het bier. Woorden die verkleind zijn, zijn ook altijd onzijdig: *het* flesje.

  -Vóór zelfstandige naamwoorden: Bijvoegelijke naamwoorden + e.  Behalve: als vóór het onzijdig zelfstandig naamwoord waar het betrekking op heeft, ''een'' staat of helemaal géén lidwoord. Voorbeelden:

       De groene boom

       Een zware doos

       Mooie huizen

      -Het mooie huis

      -Een mooi huis

      -Mooi huis

   

  Verder heel goed gedaan! ;)

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More