Site Feedback

elektrotechniek ingenieur

 

Mijn bachelor is in de elektrotechniek (electrical engineering) waar ik over elektromagnetisch, elektriciteit en het ontwerp van elektronische apparaten heb geleerd. Mijn bachelor project was over verbetenheid van de efficiënte van de batterijen.
Mijn master is over natuurkundig ingenieur. Niet alleen ik leerde over elektrotechniek ingenieur, maar ook over de natuurkunde en de Kwantumfysica.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  elektrotechnisch ingenieur

  Mijn bachelor is in de elektrotechniek (electrical engineering) waar ik over elektromagnetisme, elektriciteit en het ontwerp van elektronische apparaten heb geleerd. Mijn bachelor project ging over het verbeteren van de efficiëntie van de batterijen.
  Mijn master gaat over natuurkundig ingenieurschap. Niet alleen leerde ik over elektrotechnisch ingenieurschap, maar ook over de natuurkunde en de Kwantumfysica.

   

  1. "elektromagnetisch" is een goed woord, maar een bijvoegelijk naamwoord. Wikipedia zegt: "Elektromagnetisme is de fysica van het elektromagnetische veld: een vectorveld dat heel de ruimte beslaat en bestaat uit twee componenten: het elektrisch veld en het magnetisch veld." Best helder, lijkt me.

  2. "gaat over" (is about), niet "is over".

  3. verbetenheid betekent zoiets als "doggedness". Dit leek me onzinnig.

  4. Een alternatief voor "het verbeteren" is "de verbetering".

  Ik zou "het verbeteren" (~ "improving", in this case) gebruiken als je wil zeggen dat je wil bijdragen aan de verbetering (if you want to contribute to the improvement). Ik zou "de verbetering" ("the improvement") gebruiken als je wil zeggen dat je de verbetering die gaande is hebt onderzocht (that you have researched the improvement currently taking place). 

  5. "efficiënt" is een bijvoeglijk naamwoord. "efficiëntie" is het zelfstandig naamwoord.

  6. ingenieur = engineer. 

  ingenieurschap ~ "being an engineer". A bit comparable to English notion of "sportmanship".

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Dutch

  Show More