Site Feedback

Hjælp at rette min fejl. Lidt svært emne for mig.

Hvilken nyhed vil du helst læse i 2014

Normalt jeg ikke se nyhederne. Ofte har de en masse negativitet så jeg er ikke meget interesseret i dem. Men jeg for nylig så en nyhed på nettet, som jeg var overrasket og endda chokeret.
I Rusland døde en jurist i fængslet, der hed Sergei Magnitsky. I første omgang blev han fængslet på grund af at skjule fra skatter, men stærke beviser for at han var skyldig ikke var.
Hændelsen vred amerikanske politikere, og de udgav en lov, der hedder “Magnitsky Act”, som krævede at drage til ansvar alle, der skylden for arrestation og død af S. Magnitsky.
Russiske politikere blev oprørt, at Amerika blander sig i anliggender af Rusland og de har truffet som reaktion på en række love, blandt hvilke var en lov, der forbyder adoptioner af russiske børn af amerikanske borgere.
Dengang allerede børnene var bekendt med deres fremtidige amerikanske forældre, men vedtagelsen processen blev stoppet. Syv børnene af dem var med Downs syndrom og lammelse. I Amerika ville de have fået den rette pleje og lægehjælp, der ikke kan give dem deres børnehjemmet, da det er meget dyrt. Nu, på grund af mangel på lægehjælp, et barn er død, seks børnene er i alvorlig tilstand.
Jeg forstå ikke, hvorfor i denne situation lider intet skyldig børn. Børn er ikke en handelsvare, når leveringen af disse kan stoppes.
Så ville jeg helst læse i 2014 en nyhed til at ophæve loven, der forbyder adoptioner af russiske børn af amerikanske borgere, og børnene fundet deres nye amerikanske familier.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Hjælp mid med at rette mine fejl. Lidt svært emne for mig.

  Hvilken nyhed vil du helst læse i 2014

  Normalt ser jeg ikke nyhederne. De er ofte meget negative så jeg er ikke meget interesseret i dem. Men jeg for nylig en nyhed på nettet, som jeg var overrasket og endda chokeret over.
  I Rusland døde en jurist i fængslet, der hed Sergei Magnitsky. I første omgang blev han fængslet på grund af at han skjulte sig fra skat, men der var ikke stærke beviser for at han var skyldig.
  Hændelsen gjorde amerikanske politikere vrede, og de udgav en lov, der hedder “Magnitsky Act”, som kræver at drage alle til ansvar, der skyldes arrestationen og døden af S. Magnitsky.
  Russiske politikere blev oprørt over, at Amerika blander sig i Ruslands anliggende og som reaktion har de truffet en række love, blandt dem var der en lov, som forbyder adoptioner af russiske børn til amerikanske borgere.

  Dengang var børnene allerede bekendt med deres fremtidige amerikanske forældre, blev vedtaget imens processen blev stoppet. Syv af børnene havde Downs syndrom og lammelse. I Amerika ville de have fået den rette pleje og lægehjælp, som deres børnehjem ikke kan give dem, da det er meget dyrt. Nu, på grund af mangel på lægehjælp, er et barn dødt, seks af børnene er i en alvorlig tilstand.
  Jeg forstår ikke, hvorfor i denne situation uskyldige børn skal lide. når leveringen af disse børn kan stoppes, børn er ikke en handelsvare.
  Så i 2014 vil jeg helst læse en nyhed der ophæver loven, der forbyder adoptioner af russiske børn til amerikanske borgere, og børnene kan finde deres nye amerikanske familier.

    OOPT

  Hjælp at rette min fejl. Lidt svært emne for mig.

  Hvilken nyhed vil du helst læse i 2014

  Normalt jeg ikke se nyhederne. Ofte har de en masse negativitet så jeg er ikke meget interesseret i dem. Men jeg for nylig en nyhed på nettet, som jeg var overrasket og endda chokeret.
  I Rusland døde en jurist i fængslet, der hed Sergei Magnitsky. I første omgang blev han fængslet på grund af at skjule fra skatter, men stærke beviser for at han var skyldig ikke var.
  Hændelsen vred amerikanske politikere, og de udgav en lov, der hedder “Magnitsky Act”, som krævede at drage til ansvar alle, der skylden for arrestation og død af S. Magnitsky.

  Hjælp at rette mine fejl. Lidt svært emne for mig.

  Hvilken nyhed vil du helst læse i 2014?

  Normalt ser jeg ikke nyhederne. Ofte har de en masse negativitet, så jeg er ikke særlig interesseret i dem. Men jeg så for nylig en nyhed på nettet, som jeg var overrasket og endda chokeret over.
  I Rusland døde en jurist, der hed Sergei Magnitsky, i fængslet. I første omgang blev han fængslet på grund af skattesnyd, men der var ikke stærke beviser for, at han var skyldig.
  Hændelsen harmede amerikanske politikere, og de udgav en lov, der hedder “Magnitsky Act”, som krævede at drage alle til ansvar, der havde skylden for S. Magnitskys arrestation og død.

  Hjælp at rette min fejl. Lidt svært emne for mig.

  Hvilken nyhed vil du helst læse i 2014

  Normalt ser jeg ikke nyhederne. Ofte har de en masse negativitet så jeg er ikke meget interesseret i dem. For nylig så jeg en nyhed på nettet, som jeg var overrasket og endda chokeret over.
  I Rusland døde en jurist i fængslet, der hed Sergei Magnitsky. I første omgang blev han fængslet på grund af at skjule fra skat, men der er stærke beviser for at han ikke var skyldig .
  Hændelsen gjorde amerikanske politikere vrede, og de udgav en lov der hedder “Magnitsky Act”, som krævede at drage til ansvar alle, der var skyld i arrestation og død af S. Magnitsky.
  Russiske politikere blev oprørt over, at Amerika blander sig i Russiske anliggender og at de som reaktion har truffet på en række love. Blandt dem var en lov, der forbyder adoptioner af russiske børn af amerikanske borger.
  Allerede dengang var børnene bekendt med deres fremtidige amerikanske forældre, men vedtagelsen processen blev stoppet. Syv børn af dem var med Downs syndrom og lammelse. I Amerika ville de have fået den rette pleje og lægehjælp, der ikke kan gives på børnehjemmet, da det er meget dyrt. Nu på grund af mangel på lægehjælp er et barn død. Seks af børnene er i alvorlig tilstand.
  Jeg forstå ikke, hvorfor i denne situation lider uskyldige børn. Børn er ikke en handelsvare, hvor leveringen kan stoppes.
  Så ville jeg helst læse i 2014 en nyhed der ophæver loven, der forbyder adoptioner af russiske børn af amerikanske borgere og børnene derfor finder/får deres nye amerikanske familier.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Danish

  Show More