Site Feedback

critaku ..part 2

Rasane lega banget basan wis tekan. Iki uga kanggo bukti marang awakku dhewe, yen aku bisa. Angger gelem usaha, ora mung nyalahake kahanan, apes, apa maneh nyalahake wong liya. Aku tambah seneng amarga aku mangkat kerja dina iki. Pas aku teka, ing kana isih pandum es krim. Wah, aku entuk sagelas... GRATIS ^___^ < sajane pingin nambah maneh, hehehe :p>
Aku bungah banget, lha..es krim iki sing awit wingi wis tak arep-arep. Ndilalah, yen rejeki ya mesti entuke :)

~the end~

Share:

 

0 comments

    Please enter between 0 and 2000 characters.

     

    Corrections

    No corrections have been written yet. Please write a correction!

    Write a correction

    Please enter between 25 and 8000 characters.

     

    More notebook entries written in Javanese

    Show More