Site Feedback

Lauantaina

Tännään on lauantai. Heräsin kello 10 koska menin nukkua myöhä. Sitten söin puuroa ja kyljykseetta.Auttoin äidille hakemaan jotain internetissa. Otin vaateita päällä ja kohta menen kauppatorille. Haluaisin ostaa (не знаю как будет на финском холст для рисования) ja jotain syömisestä. Niin haluaisin mennä katsomaan illalla 3d elokuvan. Mutta en tiedä kenen kanssa.Ulkonaon mukova sää ei ole kylmää. Aamulla olen puhunut ystävälle kuka eilen on tullut Turusta Ukrainaan. Maantaina tapaan hänen. Hän vie minulle laktitsian karkkien. Tykkään näistä tosi paljon. Odotan teidän korjauksia. Kiitos kaikkile. Pusua

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Lauantaina

  Tännään on lauantai. Heräsin kello 10 ,koska menin nukkumaan myöhään .Sitten söin puuroa ja kyljyksen.(jos yhden, jos useampia :kyljyksiä ).Autoin äitiä hakemaan jotain internetistä .Otin (laitoin) vaateita päälle ja kohta menen kauppatorille. Haluaisin ostaa (не знаю как будет на финском холст для рисования) maalauskankaan ja jotain syömistä.Haluaisin niin mennä katsomaan illalla 3d elokuvan. Mutta en tiedä kenen kanssa.Ulkona on mukava sää ,ei ole kylmää. Aamulla olen puhunut ystävälle joka  on tullut eilenTurusta Ukrainaan. Maantaina tapaan hänet. Hän tuo minulle lakritsikarkkeja .Tykkään niistä tosi paljon. Odotan teidän korjauksia. Kiitos kaikkile. Pusuja.

  Suomen kielen sijamuodot ovat todella vaikeita mutta selvisit niistä urhoollisesti!

  terveisin Matti (asun n.20 kilometriä turusta)

  Lauantaina

  Tännään on lauantai. Heräsin kello 10 koska menin nukkumaan myöhään. Sitten söin puuroa ja kyljyks. Auttoin äitiä hakemaan jotain internetis. Laitoin vaatteet päälle ja kohta menen kauppatorille. Haluaisin ostaa piirustuspaperia (not sure if you meant drawing paper) ja jotain syömisestä. Haluaisin mennä katsomaan illalla 3D-elokuvan, mutta en tiedä kenen kanssa. Ulkona on mukava sää, ei ole liian kylmää. Aamulla puhuin ystävälle joka tuli eilen Turusta tänne (just to make the sentence a bit clearer) Ukrainaan. Tapaan hänet maanantaina. Hän tuo minulle lakritsikarkkeja. Tykkään niistä tosi paljon. Odotan (teidän) korjauksianne. Kiitos kaikkille. Pusuja.

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Finnish

  Show More