Site Feedback

Det var en kjempefin dag i dag

Endelig det er snø i Oslo. Den kom i natten. Jeg sto opp sent og fikk en kopp kaffe rett i senga fra mannen min . Det var koselig. Vi spiste frokost etterpå. Vi har drømt om skøyter for lenge, men det var et dårlig vær alltid, men i dag det var kjempefint, derfor bestemte vi oss å gå på skøytebanen. Det var utrolig morsomt, men det var ganske mange småbarn der og alle måtte skøyte veldig forsiktig. Da vi var ferdig men skøyter , spiste vi vafler og kaffe.

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

  Det var en kjempefin dag i dag

  Endelig er det snø i Oslo. Den kom i natt. Jeg våknet sent og fikk en kopp kaffe på senga av mannen min. Det var koselig. Vi spiste frokost etter det. Vi har drømt om å stå på skøyter lenge, men det var alltid dårlig vær. I dag var det kjempefint, derfor bestemte vi oss for å gå på skøytebanen. Det var utrolig morsomt, men det var ganske mange småbarn der og alle måtte skøyte veldig forsiktig. Da vi var ferdige med skøyter, spiste vi vafler og drakk kaffe.

  Det var en kjempefin dag i dag

  Endelig det er snø i Oslo. Den kom i natten. Jeg sto opp våknet sent og fikk en kopp kaffe rett i  senga fra av mannen min. Det var koselig. Vi spiste frokost (rett) etterpå. Vi har drømt om skøyter for (så) lenge, men det var et alltid dårlig vær alltid. men I dag det var kjempefint, og derfor bestemte vi oss å gå på skøytebanen. Det var utrolig morsomt, men det var ganske mange småbarn der og alle måtte skøyte veldig forsiktig. Da vi var ferdig med/på skøyter, spiste vi vafler og drakk kaffe.

  Her har du gjort en god jobb :) Pass på å ikke bruke "men" mer enn én gang i en setning. Da blir det bedre flyt.

   

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Norwegian

  Show More