Site Feedback

Szia!

 

Szervusztok ! Én Mikołaj vagyok. Lengyel vagyok. Sajnos én csak egy kicsit tud magyarul. Szerintem a magyar nehéz nyelv, de nagyon érdekes és szép. Tetszik Magyarorság. A viszontlátásra :))

Share:

 

0 comments

  Please enter between 0 and 2000 characters.

   

  Corrections

    OOPT

  Szia!

  Szervusztok ! Én Mikołaj vagyok Lengyelországból. Sajnos én csak egy kicsit tudok magyarul. Szerintem a magyar nehéz nyelv, de nagyon érdekes és szép. Tetszik Magyarország. Viszontlátásra :))

  Szia!

  Szervusztok ! Én Mikołaj vagyok. Lengyel vagyok. Sajnos én csak egy kicsit tudok magyarul. Szerintem a magyar nehéz nyelv, de nagyon érdekes és szép. Tetszik Magyarország. A viszontlátásra :))

  Szia!

  Szervusztok* ! Én Mikołaj vagyok. Lengyel vagyok. Sajnos én csak egy kicsit tudok magyarul. Szerintem a magyar nehéz nyelv, de nagyon érdekes és szép. Tetszik Magyarorság. A viszontlátásra**:))

   

  *Szervusztok: It's ok; the hungarian people understand but we use this form rarely. It's an old usage a bit. You can say: "Szia!" (singular) or "Sziasztok!" (plural).

  ** A viszontlátásra: The "A" article is unneeded. (With the article is the sentence too comic, it's too formal.) You can say/write "Viszonlátásra" or in a informal situation just "Viszlát!"

  Write a correction

  Please enter between 25 and 8000 characters.

   

  More notebook entries written in Hungarian

  Show More